Sport YTOP

GRAD IMA OZBILJNE PLANOVE VEZANE ZA SPORT

ZRENJANIN – Predsednik Sportskog saveza Vojvodine Slobodan Boškan danas je posetio Zrenjanin i tom prilikom razgovarao sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem i njegovim saradnicima.

 

 

– Kao Sportski savez Vojvodine podržavamo rad zrenjaninskog dela saveza, a u razgovoru sa gradonačelnikom Janjićem uverili smo se i u odličnu saradnju Grada sa Sportskim savezom. Evidentna je velika podrška koju sportisti i klubovi u Zrenjaninu imaju, što je u ovim vremenima veoma značajno. Bitno je da klubovi opstaju, funkcionišu i rade u dobrim uslovima – naglasio je Boškan, posle razgovora sa Janjićem, zahvaljujući se na prijemu i dobrodošlici koja mu je ukazana.

 

Gradonačelnik Zrenjanina je istakao dobru saradnju sa Sportskim savezom na svim nivoima.

 

-Značajna je poseta predsednika Sportskog saveza Vojvodine, reprezentativca a sada sportskog radnika, Slobodana Boškana, koji odlično razume problematiku sporta, klubova i sportskih organizacija. Poznato je da mi pomažemo naše klubove u Zrenjaninu koji, nažalost, naročito oni vrhunski, nemaju generalne sponzore, pa se sve uglavnom svodi na budžet Grada Zrenjanina. Pokušavamo da im pomognemo ne samo kroz direktno finansiranje, već i obezbeđenjem prostora za treninge i rad. Samo u prethodne dve godine otvorili smo četiri nove hale, renovirali smo „Medison“, dosta novca uložili smo u naš bazen, uradili smo projekat za rekonstrukciju stadiona u Karađorđevom parku, gde ćemo uz podršku Pokrajine iduće godine krenuti u velike  radove reparacije, da bismo obezbedili uslove za održavanje takmičarskih manifestacija i međunarodnog karaktera – najavio je gradonačelnik Janjić, ističući da Grad i u narednom periodu računa na podršku pokrajinskog Sportskog saveza.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz