Sport YTOP

GRAD IMA OZBILJNE PLANOVE VEZANE ZA SPORT

ZRENJANIN – Predsednik Sportskog saveza Vojvodine Slobodan Boškan danas je posetio Zrenjanin i tom prilikom razgovarao sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem i njegovim saradnicima.

 

 

– Kao Sportski savez Vojvodine podržavamo rad zrenjaninskog dela saveza, a u razgovoru sa gradonačelnikom Janjićem uverili smo se i u odličnu saradnju Grada sa Sportskim savezom. Evidentna je velika podrška koju sportisti i klubovi u Zrenjaninu imaju, što je u ovim vremenima veoma značajno. Bitno je da klubovi opstaju, funkcionišu i rade u dobrim uslovima – naglasio je Boškan, posle razgovora sa Janjićem, zahvaljujući se na prijemu i dobrodošlici koja mu je ukazana.

 

Gradonačelnik Zrenjanina je istakao dobru saradnju sa Sportskim savezom na svim nivoima.

 

-Značajna je poseta predsednika Sportskog saveza Vojvodine, reprezentativca a sada sportskog radnika, Slobodana Boškana, koji odlično razume problematiku sporta, klubova i sportskih organizacija. Poznato je da mi pomažemo naše klubove u Zrenjaninu koji, nažalost, naročito oni vrhunski, nemaju generalne sponzore, pa se sve uglavnom svodi na budžet Grada Zrenjanina. Pokušavamo da im pomognemo ne samo kroz direktno finansiranje, već i obezbeđenjem prostora za treninge i rad. Samo u prethodne dve godine otvorili smo četiri nove hale, renovirali smo “Medison”, dosta novca uložili smo u naš bazen, uradili smo projekat za rekonstrukciju stadiona u Karađorđevom parku, gde ćemo uz podršku Pokrajine iduće godine krenuti u velike  radove reparacije, da bismo obezbedili uslove za održavanje takmičarskih manifestacija i međunarodnog karaktera – najavio je gradonačelnik Janjić, ističući da Grad i u narednom periodu računa na podršku pokrajinskog Sportskog saveza.

Podeli članak
sinovoz
FAM