• GOSTOVANJE PARTIZANA PRIVUKLO VELIKU PAŽNJU (FOTO)

    KK Proleter Naftagas – KK Partizan NIS (Beograd) 78:80 (22:24, 11:16, 21:22, 24:18)   Odavno se nije desilo da jedna košarkaška utakmica u Zrenjaninu privuče toliku pažnju kao što je to bilo sinoć, kada je u prijateljskoj utakmici Proleteru na megdan izašao nekadašnji šampion Evrope, beogradski Partizan.     Gostovanje crno-belih u Zrenjaninu nakon 15 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    GOSTOVANJE PARTIZANA PRIVUKLO VELIKU PAŽNJU (FOTO)

    KK Proleter Naftagas – KK Partizan NIS (Beograd) 78:80 (22:24, 11:16, 21:22, 24:18)

     

    Odavno se nije desilo da jedna košarkaška utakmica u Zrenjaninu privuče toliku pažnju kao što je to bilo sinoć, kada je u prijateljskoj utakmici Proleteru na megdan izašao nekadašnji šampion Evrope, beogradski Partizan.

     

    Foto: Aleksandar Blanuša

     

    Gostovanje crno-belih u Zrenjaninu nakon 15 godina gotovo da je ispunilo novu halu u gradu na obalama Begeja, a publika je mogla da, u pravom smislu reči, uživa u jednoj borbenoj i do poslednje sekunde neizvesnoj utakmici.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Nama je Partizan ukazao čast da dođe u Zrenjanin. To nije neka juniorska ekipa, već prvi tim u kom je izostao samo Novica Veličković. Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu, jer je naš tim imao zaista veliki motiv, igravši protiv jednog od najvećih evropskih klubova – rekao je Zoran Bajin, trener Proletera.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Bajin je još dodao da je ova utakmica odlično poslužila kao priprema pred subotnji derbi, kada u jednoj od najvažnijih utakmica u sezoni zrenjaninski crveno-beli u Kristalnoj dvorani dočekuju prvoplasiranu ekipu Druge lige, Slobodu iz Užica.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prvotimac Proletera i prošlogodišnji najbolji igrač lige Stefan Atanacković je nakon utakmice napomenuo da je ovo bio jedan spektakl koji već duže vreme nije bio u Zrenjaninu, jer je gostovao Partizan, koji je u uzlaznoj putanji sa novim trenerom. 

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Nama je značila ova utakmica, pre svega zbog malog broja igrača na treninzima, i pokazalo se da je pun pogodak. Nadam se da će u narednom periodu ovo postati normalno i da će Proleter doći do tog nivoa da igra zvanične utakmice sa Partizanom, jer se definitivno pokazalo da je košarka sport broj jedan, koji jedini u Zrenjaninu može da napuni halu – napomenuo je Atanacković.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    S druge strane, trener beogradskih crno-belih Nenad Čanak bio je pomalo razočaran igrom njegovog tima, koji je dozvolio da se utakmica uvede u veoma neizvesnu završnicu i da se pobednik praktično odlučuje u poslednjoj sekundi.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Sve čestitke Proleteru na pruženoj partiji. Ideja u našem timu je bila da igrači sa manjom minutažom dobiju određeni prostor, da dobijemo više raspoloživih igrača za nastavak sezone, da probamo dvojicu novih igrača da što pre uklopimo u tim, ali nisam zadovoljan sa ovim što smo večeras uradili. Imamo nekoliko dana za pripremu pred derbi sa Zvezdom, ali ako budemo imali ovakav pristup, neće nam biti dovoljno ni godinu dana da se pripremimo za taj duel – rekao je Čanak nakon utakmice.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport