Sport YSLAJDER

GOSTI USPELI DA ISKORISTE GREŠKE DOMAĆINA (FOTO)

Foto: Zoran Bogaroški

OK Proleter (Zrenjanin) – OK Kulpin (Kulpin) 0:3 (23:25, 23:25, 17:25)

 

U okviru drugog kola Druge muške odbojkaške lige “Sever”, u zrenjaninskom Medisonu je u ponedeljak, 23. oktobra, odigrana utakmica između OK Proleter i OK Kulpin.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Prva dva seta bila su veoma dramatična, a iskusnija ekipa Kulpina je oba puta uspela da iskoristi greške Zrenjaninaca i osvoji ih uz minimalnu prednost. Treći set je prelomljen kada su pri rezultatu 11:7 za domaće, odbojkaši Kulpina vezali nekoliko odličnih servisa, a zrenjaninska ekipa se nije baš dobro snašla na prijemu. To je dalo dodatni elan gostima, kojima je do kraja meča sve polazilo od ruke, tako da je poslednji set završen sa ubedljivih 8 poena prednosti u korist gostujuće ekipe.  

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

– Zaslužena pobeda ekipe Kulpina, jednostavno bila je dosta iskusnija. U prva dva seta mnogo laganih lopti smo prebacili njima. Ostaje žal, jer mislim da smo mogli da dobijemo ovu utakmicu, i pored toga što nam izostaju dva igrača iz postave. Naše je da radimo i gledamo ka sledećim utakmicama – rekao je za naš portal Predrag Tanacković, trener Zrenjaninaca.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

U subotu, 28. oktobra, Proleter je ponovo domaćin, a utakmicu 3. kola odigraće od 16 časova protiv novosadskog Dunav Volley-a.

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Foto: Zoran Bogaroški
Podeli članak
sinovoz
FAM