• GOSTI NISU MOGLI DA NADIGRAJU NAŠE ODBOJKAŠE (FOTO)

    OK Proleter – OK Botafogo (Novi Sad) 3:1 (27:25, 25:20, 16:25, 25:21)   Nova, deseta ovosezonska pobeda odbojkaša Proletera, ostvarena je u subotu, 24. februara, u okviru 16. kola Druge lige – grupa Sever, u zrenjaninskom Medisonu, ovog puta nad ekipom Botafogo iz Novog Sada.     Veoma neizvesan i dramatičan meč, pun preokreta, često […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    GOSTI NISU MOGLI DA NADIGRAJU NAŠE ODBOJKAŠE (FOTO)

    OK ProleterOK Botafogo (Novi Sad) 3:1 (27:25, 25:20, 16:25, 25:21)

     

    Nova, deseta ovosezonska pobeda odbojkaša Proletera, ostvarena je u subotu, 24. februara, u okviru 16. kola Druge lige – grupa Sever, u zrenjaninskom Medisonu, ovog puta nad ekipom Botafogo iz Novog Sada.

     

    OK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Veoma neizvesan i dramatičan meč, pun preokreta, često je podizao na noge malobrojnu publiku koja se okupila da pruži podršku domaćoj ekipi.

     

    OK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Jako je teško igrati utakmice koje ste u glavi već dobili. Botafogo je ekipa koja je ispod nas na tabeli, ima samo četiri pobede, međutim, to su momci koji znaju da igraju odbojku, koji svaku našu grešku, svako naše opuštanje, koriste. Trebalo je da dobijemo prvi set ubedljivo, ali smo dopustili da igramo na razliku. Drugi set smo „iščupali“ isto, tek smo pred kraj seta preokrenuli. Treći set smo ubedljivo izgubili, jer smo ušli u njihov sistem igre, a to ne valja. Poslednji set smo opet morali da preokrećemo, a odlučile su neke izmene koje su urađene u pravom trenutku. Digli smo se, dobili utakmicu, hvala Bogu. Ovim smo 90 odsto ostvarili zacrtani ovosezonski cilj, a to je opstanak u ligi. Sad idemo dalje – rekao je Predrag Tanacković, trener zrenjaninskog Proletera, nakon meča.

     

    OK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U narednom, 17. kolu, odbojkaši Proletera putuju u Bač, na duel ekipi Partizana.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    OK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport