Sport YSLAJDER

GOSTI IZ EČKE SA TERENA IZAŠLI KAO POBEDNICI (FOTO)

Foto: Zoran Bogaroški

FK Proleter (Zrenjanin) – FK Jedinstvo (Ečka) 2:4 (poluvreme 2:1)

 

U nedelju, 18. februara, na stadionu u Karađorđevom parku, pred nekoliko desetina promrzlih gledalaca, FK Proleter je odigrao svoju treću utakmicu u pripremnom periodu, sa ekipom Jedinstva iz Ečke.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Utakmica sa dva različita poluvremena, u kojoj očigledno ni jednom od trenera obe ekipe nije bio rezultat u prvom planu, već da uigraju neke pripremljene akcije, završena je pobedom gostujuće ekipe sa 4:2, iako su domaći poluvreme završili sa prednošću od 2:1.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

– Najbitnije je da smo utakmicu iskoristili kao jedan jači trening, da se niko nije povredio po ovako hladnom vremenu, i da smo probali da uigramo što više mladih igrača – istakao je, nakon utakmice, Amir Teljigović, trener zrenjaninske ekipe.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

On je, takođe, napomenuo da je ekipu pojačao povratnik u redove crveno-belih iz grada na obali Begeja Zoran Davidovac, koji je bezbroj puta dokazao da iskreno voli ovaj klub i da će pokušati da se dobro pripremi do početka prvenstva, kako bi pružio svoj maksimum kada bude najvažnije.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

S druge strane, Milanović, trener Jedinstva, rekao je da njegova ekipa radi punim tempom i da im je ovo bila treća utakmica u poslednja četiri dana. On je zadovoljan zalaganjem njegovih igrača, što je i bio prevashodan cilj za njega, dok rezultat na ovakvim utakmicama ipak nije mnogo bitan.

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

Podeli članak
sinovoz
FAM