• Goran Perlić postigao izuzetan uspeh na jakom međunarodnom turniru

    Goran Perlić, član stonoteniskog kluba za osobe sa invaliditetom K2 i reprezentativac Srbije, postigao je izuzetan uspeh na jakom međunarodnom turniru. Takmičenje je održano u italijanskom gradu Linjano.   – Ovo je jedan od najjačih svetskih turnira i moja bronzana medalja u pojedinčanoj konkurenciji je veliki uspeh – kaže Perlić za portal zrenjaninski.com. – Bronzana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Goran Perlić postigao izuzetan uspeh na jakom međunarodnom turniru

    Goran Perlić, član stonoteniskog kluba za osobe sa invaliditetom K2 i reprezentativac Srbije, postigao je izuzetan uspeh na jakom međunarodnom turniru. Takmičenje je održano u italijanskom gradu Linjano.

     

    – Ovo je jedan od najjačih svetskih turnira i moja bronzana medalja u pojedinčanoj konkurenciji je veliki uspeh – kaže Perlić za portal zrenjaninski.com. – Bronzana medalja donela mi je važne bodove u borbi za odlazak na Olimpijadu u Tokiju. Do ovog turnira bio sam na 16 poziciji a bodovi sa ovog turnira će me pogurati za nekoliko mesta.

     

    Svake godine Perlić će morati da odigra četiri kvalifikaciona turnira i, naravno, da se na njima što bolje plasira.

     

    – Na ovom turniru je učestvovala svetska klasa i veoma sam zadovoljan postignutim rezultatom – ističe Perlić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport