• Goleada kraj Skrobare, Radnički napunio mrežu gostiju iz Čelareva

    FK Radnički Zrenjanin – FK ČSK Pivara (Čelarevo) 6:1 (poluvreme 3:1)   Pravoj goleadi na terenu kraj Skrobare, u subotu 4. maja prisustvovalo je oko 400 ljubitelja fudbala.   U utakmici 28. kola Srpske lige grupa Vojvodina, naime, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog deklasirali su ekipu ČSK Pivare rezultatom 6:1.     Domaći su poveli u 14. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Goleada kraj Skrobare, Radnički napunio mrežu gostiju iz Čelareva

    FK Radnički Zrenjanin – FK ČSK Pivara (Čelarevo) 6:1 (poluvreme 3:1)

     

    Pravoj goleadi na terenu kraj Skrobare, u subotu 4. maja prisustvovalo je oko 400 ljubitelja fudbala.

     

    U utakmici 28. kola Srpske lige grupa Vojvodina, naime, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog deklasirali su ekipu ČSK Pivare rezultatom 6:1.

     

     

    Domaći su poveli u 14. minutu nakon pogotka Krstinića. Tračak nade za povoljan ishod igračima Čelareva daje Vujošević u 27. minutu, kada sa ivice kaznenog prostora plasira loptu u donji levi ugao gola Radničkog. Samo tri minuta kasnije, prvim golom Matića, Zrenjaninci ponovo dolaze u vođstvo, da bi isti igrač u poslednjim trenucima prvog poluvremena povećao prednost crveno-crnih na 3:1.

     

     

    Ekipa Radničkog u 65. minutu povećava prednost na 4:1 fantastičnim pogotkom glavom Savanovića, da bi u 81. minutu Vukelja, koji je u igru ušao sredinom drugog poluvremena, povećao prednost Zrenjaninaca na 5:1. Tačku na subotnju goleadu stavio je, po mnogima najbolji i grač meča. Savanović, svojim drugim pogotkom u samoj završnici meča. On je, nakon kratkog dodavanja Runjevca, postigao pogodak sa dvadesetak metara, za konačnih 6:1.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport