• GLADIJATOR OBORIO REKORD STAR 13 GODINA

    Klub i ove sezone niže uspehe

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ELEMIR – Poverlifting klub Gladijator iz Elemira, najuspešniji u svojoj konkurenciji u Srbiji u prošloj godini, i ove sezone nastavlja da niže uspehe i žanje medalje u svim uzrastima i kategorijama.

    Takmičari Gladijatora u Bačkom Petrovcu
    Takmičari Gladijatora u Bačkom Petrovcu

    Na Otvorenom prvenstvu Srbije, održanom proteklog vikenda u Bačkom Petrovcu, član Gladijatora Zoran Ećim, u kategoriji veterana, oborio je rekord star 13 godina, podigavši 183 kilograma, za zlatnu medalju.

    Nina Ševo bila je bez premca u ženskoj konkurenciji, oborila je sub-juniorski, juniorski i seniorski rekord, sa podignutih 82,5 kilograma. Ovoj osamnaestogodišnjakinji pripala je zlatna medalja, ali i apsolutni pehar.

    Najmlađi takmičar, Dušan Rakić, osvojio je srebro u juniorskoj kategoriji i šesto u open konkurenciji, uz to oborivši sub-juniorski rekord sa podignutih 85 kilograma. Na kraju, Stefan Simić je izborio bronzu u žestokoj konkurenciji takmičara do 83 kilograma, sa podignutih 145 kilograma.

    Na prvenstvu je, kao sudija, nastupio i Jovica Rablov, savezni sudija i predsednik PLK Gladijator iz Elemira.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport