• Gimnazijalci organizuju humanitarni turnir u basketu za NURDOR

    Humanitarni turnir u basketu 3×3 biće organizovan u subotu, 16. decembra, sa početkom u 9 časova, u Zrenjaninskoj gimnaziji.   Organizatori turnira su učenici III-1 odeljenja, a novac prikupljen ovom prilikom biće uplaćen na račun Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka – NURDOR.   PROČITAJTE JOŠ: Dunja Rajić zlatna u Zvorniku, karatistima Zadrugara još […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gimnazijalci organizuju humanitarni turnir u basketu za NURDOR

    Humanitarni turnir u basketu 3×3 biće organizovan u subotu, 16. decembra, sa početkom u 9 časova, u Zrenjaninskoj gimnaziji.

     

    Organizatori turnira su učenici III-1 odeljenja, a novac prikupljen ovom prilikom biće uplaćen na račun Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka – NURDOR.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dunja Rajić zlatna u Zvorniku, karatistima Zadrugara još sedam medalja u Kaću

     

    Na turniru će se takmičiti dvadesetak ekipa, a kotizacija za učešće namenjena je pomenutom udruženju. Takođe, na ulazu u sportsku salu nalaziće se kutija u koju će svako moći da ubaci novčani prilog.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Pozivamo naše drugare, ali i đake iz drugih škola i sve one koji bi da uživaju u basketu i da budu humani, da nam se pridruže u subotu – kažu za portal zrenjaninski com dve Milice, Daria, Katarina, Maja i Miloš, koji su najzaslužniji za održavanje humanitarnog turnira u basketu.

     

    Džudo klub Proleter u Ligi šampiona: Zrenjaninci ispisuju nove stranice klupske istorije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport