• „FUTURA“ NAJBOLJA NA MEMORIJALNOM TURNIRU U ŽENSKOM FUDBALU

    ZRENJANIN – Na memorijalnom turniru „Sredoje Milankov Beli“ u ženskom fudbalu prvo mesto zauzela je ekipa „Future“ iz Zrenjanina, na drugom mestu završile su seniorke zrenjaninskog „Radničkog 1919“, a treće mesto zauzela je ekipa „Bačke 1“ iz Žablja. Slede „Sremice“ iz Sremske Mitrovice, „Rada 2“ iz Beograda, „Bačka 2“ iz Žablja, „Radnički 1919“ kadetska ekipa, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „FUTURA“ NAJBOLJA NA MEMORIJALNOM TURNIRU U ŽENSKOM FUDBALU

    ZRENJANIN – Na memorijalnom turniru „Sredoje Milankov Beli“ u ženskom fudbalu prvo mesto zauzela je ekipa „Future“ iz Zrenjanina, na drugom mestu završile su seniorke zrenjaninskog „Radničkog 1919“, a treće mesto zauzela je ekipa „Bačke 1“ iz Žablja.

    Ekipe Future i Radničkog

    Slede „Sremice“ iz Sremske Mitrovice, „Rada 2“ iz Beograda, „Bačka 2“ iz Žablja, „Radnički 1919“ kadetska ekipa, i na poslednjem, 8. mestu, našla se ekipa „Rada 1“ iz Beograda.

    Igračice Future

    Najbolji golman turnira je Maja Ubović iz „Future“, najbolji strelac bila je Bojana Đilas iz „Radničkog“, a najbolji igrač Sara Bančević iz „Sremica“.

    Kadetkinje Radničkog
    Seniorke Radničkog

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport