• Futsaleri SAS-a ostvarili plasman u finale Kupa Vojvodine

    KMF Forum (Vršac) – KMF SAS 4:8 (poluvreme 2:3)   Futsal ekipa SAS-a iz Zrenjanina ostvarila je plasman u finale Kupa Vojvodine, pobedivši u polufinalnoj utakmici, u hali Milenijum, vršački tim Forum rezultatom 8:4.   Popularna „luda družina“ prikazala je veoma dobru igru i osetnu razliku u kvalitetu. Stoga, od samog starta meča pobednik nije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Futsaleri SAS-a ostvarili plasman u finale Kupa Vojvodine

    KMF Forum (Vršac) – KMF SAS 4:8 (poluvreme 2:3)

     

    Futsal ekipa SAS-a iz Zrenjanina ostvarila je plasman u finale Kupa Vojvodine, pobedivši u polufinalnoj utakmici, u hali Milenijum, vršački tim Forum rezultatom 8:4.

     

    Popularna „luda družina“ prikazala je veoma dobru igru i osetnu razliku u kvalitetu. Stoga, od samog starta meča pobednik nije dovođen u pitanje.

     

    Golovima Delića u prvom i Milićeva u osmom minutu meča, izabranici Milivoja Batinice došli su u rano vođstvo. Bogdanović je u 13. minutu smanjio rezultat na 1:2. Prednost od dva gola razlike za Zrenjanince uvećao je Delić svojim drugim golom u 17. minutu. Bogdanović je u 18. minutu, takođe svojim drugim pogotkom, dao nadu Vrščanima da mogu doći do preokreta. Rezultatom 2:3 otišlo se na poluvreme.

     

    U drugom poluvremenu viđena je dominacija ekipe iz Zrenjanina, i pet golova u mreži domaće ekipe. Strelci za SAS u drugom poluvremenu bili su Živanov u 24, Aranitović u 25. i 30. minutu, Radenković u 34. i Mandić i 35. minutu meča, dok je za domaću ekipu svoj het trik u 21. minutu postigao Bogdanović, a u listu strelaca se još upisao i Milovac u 25. minutu susreta.

     

    Domaćin finalne utakmice Kupa Vojvodine, u kojoj će se sastati SAS i apatinski APA Futsal, biće određen u kancelariji FSV nakon dobijanja ponuda za organizaciju finalne večeri od strane finalista.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport