• FUTSAL: Vojvođanski derbi pripao „Ludoj družini“ (Foto)

    KMF SAS – KMF Bečej 7:3 (poluvreme 2:1)   Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a, u okviru 8. kola Druge lige Srbije, u petak, 2. novembra, na svom parketu je dočekala veoma neugodnu ekipu Bečeja i slavila sa ubedljivih 7:3, što joj je omogućilo da se nakon ove, pete po redu ovosezonske pobede, probije do trećeg mesta […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUTSAL: Vojvođanski derbi pripao „Ludoj družini“ (Foto)

    KMF SASKMF Bečej 7:3 (poluvreme 2:1)

     

    Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a, u okviru 8. kola Druge lige Srbije, u petak, 2. novembra, na svom parketu je dočekala veoma neugodnu ekipu Bečeja i slavila sa ubedljivih 7:3, što joj je omogućilo da se nakon ove, pete po redu ovosezonske pobede, probije do trećeg mesta na tabeli.

     

    Strelci za domaći sastav bili su Živanov u 1, Aranitović u 15. i 23, Delić u 25, i Rašić u 28. i 34, i Milićev u 36. minutu, dok su se za goste u strelce upisali Korać u 17, Ilčešin u 24. i Golub u 33. minutu.

     

    U narednom, 9. kolu, izabranici Milivoja Batinice gostovaće u Zemunu ekipi Samo pravo, koja zauzima peto mesto na tabeli sa sakupljenih četrnaest bodova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport