• Futsal reprezentacija Srbije poražena od Azerbejdžana (Foto)

    Srbija – Azerbejdžan 1:2   Futsal reprezentacija Srbije odigrala je u ponedeljak, 15. aprila, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, prijateljski meč protiv Azerbejdžana. Iako oslabljeni, bez šest standardnih reprezentativaca, koji su imali obaveze u svojim klubovima, izabranici selektora Gorana Ivančića pružili su odličnu partiju. Na žalost, pred više od 1.500 prisutnih gledalaca poraženi su rezultatom 1:2. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Futsal reprezentacija Srbije poražena od Azerbejdžana (Foto)

    Srbija – Azerbejdžan 1:2

     

    Futsal reprezentacija Srbije odigrala je u ponedeljak, 15. aprila, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, prijateljski meč protiv Azerbejdžana. Iako oslabljeni, bez šest standardnih reprezentativaca, koji su imali obaveze u svojim klubovima, izabranici selektora Gorana Ivančića pružili su odličnu partiju. Na žalost, pred više od 1.500 prisutnih gledalaca poraženi su rezultatom 1:2.

     

    Već u 4. minutu gosti nakon brze kontre De Araua Finea dolaze u vođstvo. U prvom poluvremenu obe reprezentacije imale su još po jednu kolosalnu šansu da postignu pogotke. Ali, sjajni golmani, Huseini sa jedne i Antonić sa druge strane, odličnim intervencijama uspeli su da spasu svoje mreže.

     

    futsal reprezentacija
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Gostujući tim već na samom startu drugog poluvremena uspeva da udvostruči prednost. Tada, nakon jedne odbijene lopte, Cezar Zonatan pogađa nebranjeni deo mreze Antonića za 0:2. Već u sledećem minutu, Vladan Vesić postiže pogodak za „orlove“, tako što sa 10 metara šalje pravi projektil u same rašlje.

     

    Mogli su reprezentativci Srbije u poslednjem minutu da stignu i do izjednačenja. Gosti su sa pet igrača u polju pokušali da sačuvaju loptu do kraja meča. Ipak, jedan pogrešan pas Azerbejdžanaca iskoristio je Rakić koji je, presekavši akciju, loptu sa svoje polovine poslao u nebranjeni gol gostiju. Međutim, igrač u polju Kardoso je uspeo da se vrati do gola i požrtvovanom intervencijom, nakon koje je doživeo povredu, sprečio je pogodak.

     

    Treba napomenuti da je ovaj meč imao humanitarni karakter. Sav prihod od prodatih ulaznica prosleđen je fondu „Sportom za bolje sutra“.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport