• Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a slavila pred svojom publikom (Foto)

    KMF SAS – KMF Požarevac 2:1 (poluvreme 1:1)   Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a, na premijernom meču pred svojom publikom, u nastavku šampionata Druge lige Srbije, savladala je u petak, 22. februara, u Kristalnoj dvorani, veoma neugodnu ekipu Požarevca rezultatom 2:1.   Iako su gosti poveli u 14. minutu golom Milašinovića, njihova radost nije dugo potrajala. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a slavila pred svojom publikom (Foto)

    KMF SAS – KMF Požarevac 2:1 (poluvreme 1:1)

     

    Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a, na premijernom meču pred svojom publikom, u nastavku šampionata Druge lige Srbije, savladala je u petak, 22. februara, u Kristalnoj dvorani, veoma neugodnu ekipu Požarevca rezultatom 2:1.

     

    Iako su gosti poveli u 14. minutu golom Milašinovića, njihova radost nije dugo potrajala. „Luda družina“ je do poravnanja rezultata došla već u 16. minutu. Pogodak za izabranike Milivoja Batinice postigao je Aleksandar Tomin.

     

    Do potpunog preokreta Zrenjaninci su došli drugim golom Tomina u 24. minutu.

     

    Do kraja utakmice viđeno je mnogo šansi na obe strane, ali se rezultat nije menjao, te je na taj način ekipa SAS-a zabeležila sedmu ovosezonsku pobedu u 12 odigranih kola, što ju je učvrstilo na trećem mestu na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport