• FUTSAL: BODOVI IZ ZRENJANINA OTIŠLI U NIŠ (FOTO)

    KMF SAS (Zrenjanin) – KMF KALČA (Niš) 2:4 (poluvreme 2:1) U ponedeljak, 6. marta, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, odigrana je veoma zanimljiva futsal utakmica, u okviru 14. kola Prve futsal lige Srbije. Sastali su se domaći SAS i ekipa Kalča iz Niša. Iako je nakon 10 minuta prvog poluvremena zrenjaninska ekipa vodila sa 2:0, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUTSAL: BODOVI IZ ZRENJANINA OTIŠLI U NIŠ (FOTO)

    KMF SAS (Zrenjanin) – KMF KALČA (Niš) 2:4 (poluvreme 2:1)

    Foto: Zoran Bogaroški

    U ponedeljak, 6. marta, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, odigrana je veoma zanimljiva futsal utakmica, u okviru 14. kola Prve futsal lige Srbije. Sastali su se domaći SAS i ekipa Kalča iz Niša.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Iako je nakon 10 minuta prvog poluvremena zrenjaninska ekipa vodila sa 2:0, bodovi su ipak otišli u Niš.

    – Prvo bih čestitao ekipi SAS-a na velikoj borbi i požrtvovanosti. Ova utakmica je njima značila mnogo za opstanak. Ispašće da će ih prva dva – tri kiksa u prvom delu sezone, gde oni nisu bili kompletni igde su bili sa povređenim igračima, koštati opstanka u ligi – rekao je za naš portal Aleksandar Ristić, trener niškog Kalča.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Po rečima Ristića, gosti su zbog opravdanih okolnosti malo kasnili na utakmicu, zbog nevremena, tako da su stigli pred sam početak meča.

    – Samim tim, ušli smo nezagrejani, što se odrazilo na naš tempo i na naš nivo igre u prvom poluvremenu. SAS je to iskoristio sa svoja dva brza gola. Oni su imali još par šansi koje nisu iskoristili. Mi smo se vratili tim jednim golom. Imali smo još dve – tri šanse. Ali posle, u drugom poluvremenu, sve je došlo na svoje mesto. Iskoristili smo naše šanse, oni nisu njihove. Ekipa SAS-a je imala i jednu prečku i jednu stativu, i to na aktivnom rezultatu, tako da je moglo na kraju biti i drugačije. Mi smo na kraju promašili dosta naših šansi sa igračem više ali sve je to sport, nema pravila – zaključio je Ristić.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Nakon odigranih 14. kola, ekipa SAS-a zauzima poslednje, dvanaesto mesto na tabeli, sa osvojenih 7 bodova.

    Foto: Zoran Bogaroški

     U sledećem kolu, u derbiju začelja, Zrenjaninci gostuju u Vrbasu, ekipi Leteći Holanđanin, a utakmica će biti odigrana u petak, 10. marta.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport