• Fudbalski klub Proleter organizovao novogodišnje druženje (Foto)

    Povodom završetka sezone 2019. i nastupajućih praznika, Fudbalski klub Proleter je u petak, 27. decembra, upriličio u jednom zrenjaninskom restoranu druženje sa svojim članovima, njihovim roditeljima, trenerima i prijateljima kluba.   Prepuna sala i veoma pozitivna atmosfera pokazali su da nekadašnji simbol grada Zrenjanina i banatske regije i dalje odlično funkcioniše. Klub, koji broji više […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbalski klub Proleter organizovao novogodišnje druženje (Foto)

    Povodom završetka sezone 2019. i nastupajućih praznika, Fudbalski klub Proleter je u petak, 27. decembra, upriličio u jednom zrenjaninskom restoranu druženje sa svojim članovima, njihovim roditeljima, trenerima i prijateljima kluba.

     

    Prepuna sala i veoma pozitivna atmosfera pokazali su da nekadašnji simbol grada Zrenjanina i banatske regije i dalje odlično funkcioniše. Klub, koji broji više od 200 članova, živi kao jedna velika porodica.

     

    Pročitajte još: Košarkaški klub Sveti Đorđe ima najbolju mušku selekciju u Vojvodini!

     

    – Osmislili smo projekat i potrudićemo se da napravimo jedan ozbiljan klub, koji će predstavljati naš grad u budućnosti. Fudbalski klub Proleter je uspostavio jednu vrhunsku saradnju sa FK Radnički i Fudbalskom akademijom Bambi. Što se tiče godine koja je na izmaku, u Proleteru smo zaista napravili ozbiljne selekcije dečaka koji će biti fudbalska budućnost ovog grada. S obzirom na to da smo u prethodnim godinama iznedrili mnogo dečaka koji danas igraju u superligaškim klubovima, zacrtali smo sebi novi cilj. A to je da probamo da napravimo jedan jak klub, u kojem ćemo da zadržimo svu talentovanu decu do onih ozbiljnih fudbalskih godina. Na taj način će ona u budućnosti predstavljati naš grad u jednom jakom zrenjaninskom klubu – rekao je Amir Teljigović, prvi čovek Fudbalskog kluba Proleter.

     

     

    Zrenjanin da se izdigne u fudbalske visine

     

    Teljigović je objasnio da je cela poenta ove priče da se napravi spektar klubova koji će učestvovati u projektu. A cilj je da se se Zrenjanin izdigne u fudbalske visine koje jedan ovakav grad i zaslužuje.

     

    Cela priča je podređena tome i Teljigović se nada da će ovo biti jedan dugoročan projekat, čiji će se prvi veliki rezultati videti već u narednih nekoliko godina.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport