• Fudbalski klub Naftagas ozbiljno se priprema za narednu sezonu

    Fudbalski klub Naftagas iz Elemira ozbiljno se priprema za narednu sezonu u Područnoj ligi Zrenjanin, sa novom upravom, trenerom i uz brojna igračka pojačanja.   Za trenera je postavljen Dragan Jović, koji je došao iz Begeja, a u karijeri je bio i u Radničkom iz Zrenjanina. Na pitanje kakvi su planovi u narednoj sezoni, on […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbalski klub Naftagas ozbiljno se priprema za narednu sezonu

    Fudbalski klub Naftagas iz Elemira ozbiljno se priprema za narednu sezonu u Područnoj ligi Zrenjanin, sa novom upravom, trenerom i uz brojna igračka pojačanja.

     

    Za trenera je postavljen Dragan Jović, koji je došao iz Begeja, a u karijeri je bio i u Radničkom iz Zrenjanina. Na pitanje kakvi su planovi u narednoj sezoni, on odgovara da je prvi cilj da se zabeleže bolji rezultati, a da zavisno od razvoja situacije ambicije mogu rapidno porasti.

     

    – Dobar dogovor je načinjen sa upravom i igračima, neće biti pritiska niti nerealnih očekivanja, ali sam uveren da rezultati neće izostati. Što se tiče igračkog kadra, upoznat sam i sa fudbalerima koji su dugo u klubu i sa onima koji su došli iz drugih klubova, ili su povratnici u Naftagas. Bitno je oformiti dobar tim, dobro odraditi pripremni period i spremno ući u takmičarsku sezonu – ističe Jović u izjavi za portal zrenjaninski.com.

     

    Fudbalski klub Naftagas

     

    A konkurencija za mesto u timu ove sezone biće žestoka, jer su u Elemir kao pojačanja došli Vladimir Stepanov iz ČSK pivare, zatim Vladimir Jankov iz Borca iz Šajkaša, Bojan Nemčev iz Bilećanina, Lazar Popov iz melenačke Rusande, Savica Davidovac iz Proletera 2006, Nemanja Mitrović iz Veternika, Marko Jović iz OFK Stajićevo, Milivoje Markov iz Begeja i Robert Bakoš iz Radničkog iz Zrenjanina.

     

    Svi oni, kao i igrači koji su i do sada nosili dres Naftagasa, sa velikim ambicijama čekaju start sezone, ubeđeni u dobre rezultate.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport