• FUDBALSKI KLUB JEDINSTVO ODUSTAO OD DALJEG TAKMIČENJA!

    BOČAR – Nakon iznuđenog odlaganja od nedelju dana, zrenjaninska Područna liga u fudbalu pretrpela je još jedan udarac – FK Jedinstvo iz Bočara odustalo je od prvenstva u ovog rangu takmičenja.     Bočarci se, sasvim je izvesno, neće takmičiti ni u nižem rangu, pa će u ovom selu novobečejske opštine cela takmičarska sezona 2017-2018. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBALSKI KLUB JEDINSTVO ODUSTAO OD DALJEG TAKMIČENJA!

    BOČAR – Nakon iznuđenog odlaganja od nedelju dana, zrenjaninska Područna liga u fudbalu pretrpela je još jedan udarac – FK Jedinstvo iz Bočara odustalo je od prvenstva u ovog rangu takmičenja.

     

    fudbalski klub

     

    Bočarci se, sasvim je izvesno, neće takmičiti ni u nižem rangu, pa će u ovom selu novobečejske opštine cela takmičarska sezona 2017-2018. proteći bez fudbala.

     

    Ovakvu odluku, iako teška srca, doneli su članovi klupske skupštine, a razlog je nedostatak sredstava, jer klub nije mogao da obezbedi ni minimum potrebnog novca za pripreme i takmičenje.

     

    Pri tom, Bočarci su imali solidne uslove i infrastrukturu i čak perspektivnog trenera sa A licencom Strahinju Vaskovića, koji je bio spreman na nastavak saradnje. Koliku će štetu klub pretrpeti zbog pauze od godinu dana i da li će uopšte uspeti da ponovo stane na noge, ostaje da vidimo u narednom periodu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Nimalo nije cudnoTotalna je besparica u drzavi a ne u sportu Doduse funkcijonise Beogradski sport i 50setak kilometara oko Beograda gde vodeca vlast drzave otvara fabrike gde ima malo para pa privreda ulaze u sport Ma koga je briga za BANATZato ce poput Bocara zavrsiti puno klubova iz Banata.

    2. Pa sta da rade sudije skuplje od opreme savez namete mece kao da su kod nas svi mancester nisu oni jedini bice njih jos pa nka igraju vozdovci i bezanije i tako ti.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport