• FUDBALERKE “RADNIČKOG” PORAŽENE OD “METALMANIJE” (FOTO)

    ZRENJANIN – U subotu, 24.septembra kadetkinje ŽFK „Radnički 1919“ odigrale su međunarodnu prijateljsku utakmicu protiv ŽFK „Metalurg“ iz Rešica (Rumunija) na gradskom stadionu u Karađorđevom parku. Utakmica je završena rezultatom 1:1.Gol za Zrenjaninke postigla je Angelina Novakov. Za  ŽFK „Radnički 1919“ nastupile su: Katarina Stevanović,Milica Baždar,Sandra Nemet,Ema Brtka,Aleksandra Živkov,Nevena Eremić,Laslo Teodora,Jelena Petrov, Angelina Novakov, Anastasija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBALERKE “RADNIČKOG” PORAŽENE OD “METALMANIJE” (FOTO)

    ZRENJANIN – U subotu, 24.septembra kadetkinje ŽFK „Radnički 1919“ odigrale su međunarodnu prijateljsku utakmicu protiv ŽFK „Metalurg“ iz Rešica (Rumunija) na gradskom stadionu u Karađorđevom parku. Utakmica je završena rezultatom 1:1.Gol za Zrenjaninke postigla je Angelina Novakov.

    fudbal-zene

    Za  ŽFK „Radnički 1919“ nastupile su: Katarina Stevanović,Milica Baždar,Sandra Nemet,Ema Brtka,Aleksandra Živkov,Nevena Eremić,Laslo Teodora,Jelena Petrov, Angelina Novakov, Anastasija Knežević,Seter Julija,Teodora Barjaktarov,  Nikolija Zarić i Ida Pavlović.

    Trener ekipe je Milena Nikolić a stručni štab čine Radovan Vijatov i Vladimir Eremić.

    U nedelju,25., seniorke ŽFK „Radnički 1919“ odigrale su prvenstvenu utakmicu u okviru druge savezne fudbalske lige za žene grupa Sever,protiv ŽFK „Metalmanija“ iz Kanjiže na gradskom stadionu u Karađorđevom parku.Utakmica je završena rezultatom 1:5 u korist “Metalmanije”.Gol za “Radnički 1919.”  postigla je  Milena Nikolić.

    Za ŽFK „Radnički 1919“ nastupale su: Marina Ćurić, Andrea Zarić,Ivana Cedler, Brtka Ema,Nikolina Jelača,Siluši Katarina,Katarina Stevanović, Božana Božić. Anastasija Knežević, Dragana Jolović, Milena Nikolić i Zorana Mošorinski.

    Trener ekipe bio je Radovan Vijatov, a stručni štab Goran Gavrilović i Vladimir Eremić.

    fudbal-zene-3

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport