• FUDBALERKE RADNIČKOG ODIGRALE KONTROLNU UTAKMICU

    ŽFK Radnički (Zrenjanin) – ŽFK Železničar (Pančevo) 2:8 (poluvreme 1:3)     U nedelju, 27. avgusta, na zrenjaninskom Gradskom stadionu, ekipa ŽFK Radnički odigrala je prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za predstojeću takmičarsku sezonu.     Nakon meča, ekipa portala zrenjaninski.com porazgovarala je sa Radovanom Vijatovim, trenerom domaće ekipe.      – Pre otprilike […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBALERKE RADNIČKOG ODIGRALE KONTROLNU UTAKMICU

    ŽFK Radnički (Zrenjanin) – ŽFK Železničar (Pančevo) 2:8 (poluvreme 1:3)

     

    fudbalerke
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U nedelju, 27. avgusta, na zrenjaninskom Gradskom stadionu, ekipa ŽFK Radnički odigrala je prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za predstojeću takmičarsku sezonu.

     

    fudbalerke
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon meča, ekipa portala zrenjaninski.com porazgovarala je sa Radovanom Vijatovim, trenerom domaće ekipe. 

     

    fudbalerke
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Pre otprilike nedelju dana smo počeli da treniramo i nismo startovali sa nekim jakim intenzitetom, s obzirom na to da je bila velika pauza. Ovo nam je prva kontrolna utakmica. Železničar iz Pančeva je relativno solidna ekipa. Ne bih da se pravdam zbog ubedljivog poraza, ali još uvek su mojim igračicama, kao što se u fudbalu kaže, teške noge. Trčali smo dosta, devojke su bile poprilično zastupljene na treningu. Ova utakmica nam je poslužila kao pokazatelj na šta da dalje stavljamo akcenat, kako bismo spremno i uigrano dočekali početak prvenstva – kazao je Vijatov.

     

    fudbalerke
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Vijatov je takođe napomenuo da je većina igračica veoma mlada i da su mnoge od njih tek ove godine stekle pravo da se priključe seniorskoj selekciji. On je dodao da je u planu da se u toku ove nedelje odigra još jedna kontrolna utakmica, a onda sledi Kup Srbije.

     

    fudbalerke
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prvenstvo u 2. Ligi Srbije u ženskoj konkurenciji startuje 24. septembra.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport