• FUDBALERKE RADNIČKOG IZGUBILE NA GOSTUJUĆEM TERENU

    ZRENJANIN – U prvenstvenoj utakmici II lige u ženskom fudbalu, fudbalerke zrenjaninskog „Radničkog 1919“ izgubile su na gostovanju od ekipe „Bačke“ iz Žablja rezultatom 2:1. „Radnički“ je poveo golom Bojane Đilas, ali u 44. minutu dosuđen je penal za domaćina, koji je iskoristio šansu i izjednačio. U drugom poluvremenu „Radnički“ je napadao, stvarao šanse, ali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    ZRENJANIN – U prvenstvenoj utakmici II lige u ženskom fudbalu, fudbalerke zrenjaninskog „Radničkog 1919“ izgubile su na gostovanju od ekipe „Bačke“ iz Žablja rezultatom 2:1.

    fudbal-2

    „Radnički“ je poveo golom Bojane Đilas, ali u 44. minutu dosuđen je penal za domaćina, koji je iskoristio šansu i izjednačio.

    U drugom poluvremenu „Radnički“ je napadao, stvarao šanse, ali nije bilo sreće u završnici. „Bačka“ je iskoristila jedan nesporazum u odbrani i pogodila za konačnih 2:1.

    Sledeće nedelje fudbalerke „Radničkog“ igraju protiv ŽFK „Sremice“ iz Sremske Mitrovice na gradskom stadionu u Karađorđevom parku u Zrenjaninu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport