• FUDBALERKE ISKORISTILE PAUZU ZA INTENZIVNE TRENINGE

    ZRENJANIN – Fudbalerke zrenjaninskog Radničkog 1919. pauzu u prvenstvu iskoristile su za intenzivne treninge. Poslednja provera pred početak prolećnog dela prvenstva biće tradicionalni, četvrti po redu memorijalni turnir „Sredoje Milankov Beli“, koji će se održati 4. februara u Kristalnoj dvorani.     – Memorijalni turnir organizuju igračice Radničkog 1919. i devojke koje su nekad igrale […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBALERKE ISKORISTILE PAUZU ZA INTENZIVNE TRENINGE

    ZRENJANIN – Fudbalerke zrenjaninskog Radničkog 1919. pauzu u prvenstvu iskoristile su za intenzivne treninge. Poslednja provera pred početak prolećnog dela prvenstva biće tradicionalni, četvrti po redu memorijalni turnir „Sredoje Milankov Beli“, koji će se održati 4. februara u Kristalnoj dvorani.

     

     

    – Memorijalni turnir organizuju igračice Radničkog 1919. i devojke koje su nekad igrale za ŽFK Futura – kaže za portal zrenjaninski.com Milena Nikolić, igračica Radničkog 1919.

     

    Ove godine na turniru će učestvovati osam ekipa: Futura, Radnički 1919. 1, Radnički 1919. 2, Stajićevo, Železničar (Pančevo), Zemun, Metalmanija (Kanjiža) i Vojvodina Novi Sad. Na turniru će ujedno biti obavljena i prozivka za ŽFK Radnički 1919.

     

    – Prvenstvo u Prvoj ligi nastavlja se 17. marta, a Zrenjaninke dočekuju Šapčanke, ekipu ŽFK Mačva – ističe Nikolić.

     

    Fudbalerke Radničkog 1919. zahvaljujući poklonu Fudbalskog saveza Vojvodine obnovile su opremu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport