• Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog doneli iz Pančeva važan bod

    FK Dinamo (Pančevo) – FK Radnički (Zrenjanin) 2:2 (poluvreme 1:0)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog doneli su veoma važan bod sa gostovanja drugoplasiranoj ekipi na tabeli Srpske lige – grupa Vojvodina, sa utakmice protiv pančevačkog Dinama.   Naime, u okviru 24. kola, u sredu, 25. aprila, iako su tokom meča gubili 2:0, crveno – crni iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog doneli iz Pančeva važan bod

    FK Dinamo (Pančevo) – FK Radnički (Zrenjanin) 2:2 (poluvreme 1:0)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog doneli su veoma važan bod sa gostovanja drugoplasiranoj ekipi na tabeli Srpske lige – grupa Vojvodina, sa utakmice protiv pančevačkog Dinama.

     

    Naime, u okviru 24. kola, u sredu, 25. aprila, iako su tokom meča gubili 2:0, crveno – crni iz Zrenjanina uspeli su da dostignu tu prednost, te zabeleže i prvi ovosezonski remi.

     

    FK Radnički
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Dinamo je došao u vođstvo u 38. minutu, nakon prelepog pogotka glavom Arbutine. Prednost je udvostručio Stojanovski u 51. minutu, kada sa 10-ak metara uspeva po drugi put da matira Radovića.

     

    Na 2:1 smanjuje Radosavljević u 58. minutu, evrogolom sa više od 20 metara. Do nerešenog rezultata od 2:2 Radnički stiže golom Matića u 71. minutu, što je, ispostavilo se, bio i konačan rezultat utakmice.

     

    U narednom kolu, u subotu, 28. aprila, na stadionu kraj Skrobare, izabranici Darka Tošića dočekaće Crvenu zvezdu iz Novog Sada. Meč je zakazan za 16.30 časova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport