• FUDBALERI RUSANDE IMAJU RAZLOGA ZA SLAVLJE

    MELENCI – Fudbalski klub Rusanda iz Melenaca novi je član Područne lige Zrenjanin. Melenčani su u dve utakmice baraža bili bolji od rivala, Terekveša iz Hetina.     Prvo su na domaćem terenu ubedljivo trijumfovali rezultatom 5:0. Bili su bolji i u jučerašnjem revanšu u Hetinu, 0:1 za Rusandu.   Melenčani imaju razloga za slavlje, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBALERI RUSANDE IMAJU RAZLOGA ZA SLAVLJE

    MELENCI – Fudbalski klub Rusanda iz Melenaca novi je član Područne lige Zrenjanin. Melenčani su u dve utakmice baraža bili bolji od rivala, Terekveša iz Hetina.

     

    rusande

     

    Prvo su na domaćem terenu ubedljivo trijumfovali rezultatom 5:0. Bili su bolji i u jučerašnjem revanšu u Hetinu, 0:1 za Rusandu.

     

    Melenčani imaju razloga za slavlje, jer ne samo što su se plasirali u viši rang takmičenja, nego će sezonu 2017/18. igrati i na obnovljenom seoskom stadionu. O tome je za portal zrenjaninski.com pre nekoliko dana govorio predsednik kluba Lazar Marjanski.

     

    Pročitajte opširnije ovde.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport