• FUDBALERI RADNIČKOG SLAVILI NA DOMAĆEM TERENU (FOTO)

    FK RADNIČKI (Zrenjanin) – FK DUNAV (Stari Banovci) 2:0    Četrnaesto kolo jesenjeg dela šampionata u fudbalu, u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina, donelo je još jednu zanimljivu utakmicu na stadionu kraj Skrobare, u kojoj je domaćin, zrenjaninski Radnički, ugostio ekipu Dunava iz Starih Banovaca.     Nakon prošlonedeljnog poraza službenim rezultatom 3:0, zbog igre […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FUDBALERI RADNIČKOG SLAVILI NA DOMAĆEM TERENU (FOTO)

    FK RADNIČKI (Zrenjanin) – FK DUNAV (Stari Banovci) 2:0 

     

    Četrnaesto kolo jesenjeg dela šampionata u fudbalu, u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina, donelo je još jednu zanimljivu utakmicu na stadionu kraj Skrobare, u kojoj je domaćin, zrenjaninski Radnički, ugostio ekipu Dunava iz Starih Banovaca.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon prošlonedeljnog poraza službenim rezultatom 3:0, zbog igre zrenjaninskih crveno-crnih protiv istoimene ekipe u Šidu sa manje bonus igrača, ekipa Predraga Kandića je u ovaj meč ušla sa imperativom pobede, kako bi se na najbolji način oprostila od verne zrenjaninske publike za ovu polusezonu, imajući u vidu da je do kraja jesenjeg dela šampionata ostalo još samo jedno kolo, u kojem će Radnički gostovati Železničaru iz Pančeva. 

     

    U prvom poluvremenu viđena je bitka dva podjednaka rivala u kojem je domaća ekipa, uz malo sportske sreće i autogola, ipak na pauzu otišla sa minimalnom prednošću. Naime, u 45. minutu, nakon nesmotrene intervencije gostujućeg štopera Javorca, lopta završava u mreži golmana ekipe Dunava, Ranđelovića.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Iako se u nastavku očekivao mnogo veći otpor gostiju iz Starih Banovaca, zrenjaninski Radnički je bio mnogo dominantnija ekipa u drugih 45 minuta, a nakon igranja rukom u svom šesnaestercu od strane jednog od gostujućih igrača, sudija dosuđuje jedanaesterac, koji u 79. minutu realizuje Milivojev za konačnih 2:0.

     

    Nakon utakmice, trener Zrenjaninaca Predrag Kandić je rekao da je očekivao težu utakmicu, imajući u vidu da se gostujuća ekipa nalazi u zoni ispadanja. On se takođe osvrnuo na učinak njegovih igrača na igre u toku jesenje polusezone i rekao da je veoma zadovoljan zalaganjem svih igrača, njihovim izgaranjem kako na treninzima tako i na utakmicama.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Na kraju, treba da budemo stvarno prezadovoljni zbog, pre svega, ove dece koja su iznela ovu polusezonu i što su iz utakmice u utakmicu izlazili sve bolji. Na kraju nas je i rezultat ispratio, osam pobeda iz četrnaest utakmica, i 24 osvojena boda… – dodao je Kandić, ukratko rezimirajući postignute rezultate ove jeseni.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport