• Fudbaleri Banata iz Čente dobili čak 51 negativan bod!

    Nakon završenog jesenjeg dela prvenstva Područne fudbalske lige Zrenjanin, na začelju fer plej tabele nalazi se ekipa Banata iz Čente. Fudbaleri ovog tima dobili su ukupno 51 negativan bod, a zaslužili su čak 6 crvenih i 33 žuta kartona.   Na drugom „negativnom mestu“ našla se ekipa Poleta iz Nakova, sa 47 negativnih bodova, odnosno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri Banata iz Čente dobili čak 51 negativan bod!

    Nakon završenog jesenjeg dela prvenstva Područne fudbalske lige Zrenjanin, na začelju fer plej tabele nalazi se ekipa Banata iz Čente. Fudbaleri ovog tima dobili su ukupno 51 negativan bod, a zaslužili su čak 6 crvenih i 33 žuta kartona.

     

    Na drugom „negativnom mestu“ našla se ekipa Poleta iz Nakova, sa 47 negativnih bodova, odnosno 38 žutih i 3 crvena kartona.

     

    Najviše fer su igrali fudbaleri Mladosti iz Banatskog Despotovca. Oni su zaradili 21 žuti i 3 crvena kartona i ukupno 30 negativnih bodova.

     

    A što se tiče one „prave“ tabele, jesenji deo prvenstva osvojila je ekipa Crvene zvezde iz Vojvode Stepe sa 38 bodova. Drugoplasirani Naftagas iz Elemira zaostaje za prvakom za 5 bodova.

     

    Na poslednjem mestu nalazi se ekipa „2. oktobra“ iz Kumana sa samo 5 osvojenih bodova.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport