• FK Potisje iz Knićanina u svojim redovima okuplja samo domaće igrače

    FK Potisje je jedan od retkih seoskih fudbalskih klubova u kom igraju samo domaći igrači. U pitanju su studenti, radnici, poljoprivrednici, svi meštani ovog lepog sela na obali Tise, i svi redom amateri. Plate za fudbalere jednostavno nema.   Igračima u poslednje vreme pomaže i jedan od najpoznatijih fudbalera iz Knićanina Zoran Amidžić, koji je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FK Potisje iz Knićanina u svojim redovima okuplja samo domaće igrače

    FK Potisje je jedan od retkih seoskih fudbalskih klubova u kom igraju samo domaći igrači. U pitanju su studenti, radnici, poljoprivrednici, svi meštani ovog lepog sela na obali Tise, i svi redom amateri. Plate za fudbalere jednostavno nema.

     

    Igračima u poslednje vreme pomaže i jedan od najpoznatijih fudbalera iz Knićanina Zoran Amidžić, koji je u svojoj karijeri igrao i za domaće, ali i za inostrane klubove.

     

    – Mi smo se odlučili za ovakav način rada i on se pokazao kao vrlo dobar. Stadion nam je u solidnom stanju, svlačionice su sređene, trava se kosi redovno. Meštani vole svoje fudbalere i fudbal uopšte, pa se ulaz na tribine naplaćuje 100 dinara i uvek ima navijača. Naravno, ulaznicu ne plaćaju mlađi od 18 godina i žene – kaže za portal zrenjaninski.com dugogodišnji predsednik, a sada član uprave FK Potisje Radoslav Jocić.

     

    Pročitajte još: Aleksandra Aranitović ostvaruje vrhunske rezultate i obara rekorde! (Foto)

     

    fk potisje
    Foto: FK Potisje

     

    U Potisju su naročito ponosni na činjenicu da u svakom trenutku imaju dve mlađe selekcije, pionire i kadete. Iz tih selekcija se regrutuju igrači za prvi tim.

     

    – Nas to raduje, jer nam garantuje opstanak kluba. Fudbal je za Knićanin koji, kao i ostala sela, ima sve manje stanovnika, jako važan. Centar je društvenog života i celo selo će dati sve od sebe da klub funkcioniše – ističe Radoslav Jocić.

     

    Još samo da se prvenstvo nastavi, a FK Potisje stigne do tako željene Vojvođanske lige.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport