• Finalne utakmice Kupa Fudbalskog saveza grada u Botošu i Melencima

    Finalne utakmice Kupa Fudbalskog saveza grada Zrenjanina po tradiciji će otvoriti drugi deo takmičarske sezone 2018/2019. U dva susreta, 24. februara i 3. marta, Omladinac FAM i Rusanda odlučivaće o peharu.   Takmičenje u ovoj sezoni počelo je utakmicama prve faze, 12. i 22. avgusta. Pobednici grupa nastavili su Kup sa članovima Područne lige od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Finalne utakmice Kupa Fudbalskog saveza grada u Botošu i Melencima

    Finalne utakmice Kupa Fudbalskog saveza grada Zrenjanina po tradiciji će otvoriti drugi deo takmičarske sezone 2018/2019. U dva susreta, 24. februara i 3. marta, Omladinac FAM i Rusanda odlučivaće o peharu.

     

    Takmičenje u ovoj sezoni počelo je utakmicama prve faze, 12. i 22. avgusta. Pobednici grupa nastavili su Kup sa članovima Područne lige od osmine finala. 5. septembra, četvrtfinale je igrano 12. septembra, a polufinalne utakmice 25. septembra i 3. oktobra.

     

    Finalisti su Omladinac FAM i Rusanda.

     

    Prema propozicijama FSG Zrenjanin, domaćin u revanšu je ekipa koja je ostvarila bolji bilans u osmini finala, četvrtfinalu i u polufinalu. Rusanda je zabeležila tri pobede u 90 minuta igre, Omladinac FAM dve, a jedan prolaz je zabeležio dodatnim jedanaestercima.

     

    Raspored finala:

     

    Botoš, nedelja, 24. februar, 14h: Omladinac FAM – Rusanda. Sudije: Dušan Belić, Vanja Drndarević, Aleksa Bibin.

     

    Melenci, nedelja, 3. mart, 14h: Rusanda – Omladinac FAM

     

    Kup Fudbalskog saveza grada Zrenjanina Rusanda je osvojila četiri puta, 1964, 1966, 1987. i 2005. godine. Botošanima je najveći domet u ovom takmičenju bio finale, a 1989. poraženi su od OFK Gradnulice.

     

    Pobednik Kupa FSG Zrenjanin nastavlja takmičenje u okviru FSP Zrenjanin.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport