• Finale Kupa Fudbalskog saveza područja Zrenjanin 2. maja

    Finale ovogodišnjeg Kupa Fudbalskog saveza područja Zrenjanin biće odigrano u sredu, 2. maja, u 16.30 časova, dok će polufinale biti održano u sredu, 18. aprila.   U polufinalu se sastaju fudbaleri Vojvodine i Begeja, i to u Perlezu, od 16.30 časova, kao i igrači Kozare i Slobode, u Banatskom Velikom Selu, od 17 sati.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Finale Kupa Fudbalskog saveza područja Zrenjanin 2. maja

    Finale ovogodišnjeg Kupa Fudbalskog saveza područja Zrenjanin biće odigrano u sredu, 2. maja, u 16.30 časova, dok će polufinale biti održano u sredu, 18. aprila.

     

    U polufinalu se sastaju fudbaleri Vojvodine i Begeja, i to u Perlezu, od 16.30 časova, kao i igrači Kozare i Slobode, u Banatskom Velikom Selu, od 17 sati.

     

    „Ukoliko se oba kluba plasiraju u finale pobedom na domaćem ili gostujućem terenu u polufinalu, žrebom se bira domaćin finalne utakmice. U suprotnom, klub koji je pobedio na gostujućem terenu ima prednost i domaćin je finalne utakmice“, saopštila je takmičarska komisija FSP Zrenjanin.

     

    U prvom kolu Kup takmičenja, odigranom 28. marta, ostvareni su sledeći rezultati: Jedinstvo –  Budućnost 0:3 (sl.); Begej – Radnički 1:1 (penalima 4:3), Vojvodina 1928 – Radnički Zrenjanin 1:0; Кikinda 1909 – Кozara 1:3; Jedinsrtvo – Polet 3:0; Žak – Sloboda 1:4.

     

    U drugom kolu, koje je bilo na programu 4. aprila, postignuti su sledeći rezultati: Vojvodina – Krajina 4:2; Begej – Budućnost 4:1; Kozara – Jedinstvo 5:0; Sloboda – Napredak 3:0.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport