• Filip Bartole blista u Abu Dabiju, sad je osvojio i zlato za Srbiju!

    Filip Bartole iz Zrenjanina, nakon srebra, osvojio je i zlatnu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama Specijalne olimpijade, koje se održavaju u Abu Dabiju!   Ovog puta Filip se takmičio u trci na 100 metara, koju je istrčao za 15,94 sekunde. On je iza sebe ostavio drugoplasiranog takmičara iz Paname i trećeplasiranog atletičara iz Palestine. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Filip Bartole blista u Abu Dabiju, sad je osvojio i zlato za Srbiju!

    Filip Bartole iz Zrenjanina, nakon srebra, osvojio je i zlatnu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama Specijalne olimpijade, koje se održavaju u Abu Dabiju!

     

    Ovog puta Filip se takmičio u trci na 100 metara, koju je istrčao za 15,94 sekunde. On je iza sebe ostavio drugoplasiranog takmičara iz Paname i trećeplasiranog atletičara iz Palestine.

     

    Podsetimo, Filip je prethodno osvojio srebrnu medalju u atletici, u trci na 200 metara.

     

    On je sve bliže ispunjenju svog obećanja, a to je da će se iz Abu Dabija vratiti sa tri medalje.

     

    – Filip se jako raduje svakoj medalji i potpuno je uveren da će osvojiti medalju i na 100 metara i u štafeti – izjavila je za portal zrenjaninski.com Filipova mama Radinka Bartole, nakon što je mladi Zrenjaninac osvojio prvu medalju za Srbiju.

     

    Filip Bartole je jedan od najboljih sportista sa invaliditetom u Srbiji. Član je kluba Hendi sport. Za sportske uspehe ostvarene na domaćim i međunarodnim takmičenjima pre nekoliko godina je dobio Nagradu grada Zrenjanina.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport