• Fantastična fudbalska utakmica sa čak devet golova!

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Radnički (Šid) 8:1 (poluvreme 3:1)   Fantastična fudbalska utakmica, sa devet viđenih golova, odigrana je u subotu na stadionu kraj Skrobare, u kojoj je zrenjaninski Radnički, sa neverovatnih 8:1, savladao svog imenjaka iz Šida, u okviru 28. kola Srpske lige – grupa Vojvodina.     Gosti su došli u prednost […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fantastična fudbalska utakmica sa čak devet golova!

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Radnički (Šid) 8:1 (poluvreme 3:1)

     

    Fantastična fudbalska utakmica, sa devet viđenih golova, odigrana je u subotu na stadionu kraj Skrobare, u kojoj je zrenjaninski Radnički, sa neverovatnih 8:1, savladao svog imenjaka iz Šida, u okviru 28. kola Srpske lige – grupa Vojvodina.

     

    FK Radnički (Zrenjanin) - FK Radnički (Šid)
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Gosti su došli u prednost nakon autogola Bjelice već u 4. minutu. Ali, to je bilo sve što je viđeno od strane Šiđana, jer nakon toga crveno-crni sa Skrobare preuzimaju totalnu inicijativu nad utakmicom, a krajnji rezultat govori sve o dominaciji izabranika Darka Tošića.

     

    Sa dva gola Lisičića i jednim Matića, ekipa Radničkog odlazi na poluvreme prednošću 3:1.

     

    Zrenjaninci još silovitije započinju drugo poluvreme, a het trikom Milivojeva i pogocima Radosavljevića i rezerviste Petrova postavljaju konačnih 8:1.

     

    FK Radnički (Zrenjanin) - FK Radnički (Šid)
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon ove pobede, zrenjaninski Radnički je zadržao osmo mesto na tabeli, sakupivši ukupno 40 bodova, a u narednom, pretposlednjem kolu ovosezonskog šampionata, gostuje ekipi Dunava u Starim Banovcima.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport