• FAKULTET ZA MENADŽMENT POBEDNIK TURNIRA (FOTO)

    ZRENJANIN – Pobednik ovogodišnjeg memorijalnog turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u Zrenjaninu je ekipa Fakulteta za menadžment. Oni su u finalnom meču sa 5:1 savladali ekipu JKP „Vodovod i kanalizacija“, inače, prošlogodišnjeg pobednika.     Pehar pobednicima je uručio Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, a medalje za pobednike je uručila Vukosava Đapić Atanacković, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FAKULTET ZA MENADŽMENT POBEDNIK TURNIRA (FOTO)

    ZRENJANIN – Pobednik ovogodišnjeg memorijalnog turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u Zrenjaninu je ekipa Fakulteta za menadžment. Oni su u finalnom meču sa 5:1 savladali ekipu JKP „Vodovod i kanalizacija“, inače, prošlogodišnjeg pobednika.

     

    Igrajmo za 16

     

    Pehar pobednicima je uručio Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, a medalje za pobednike je uručila Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina.

     

    Organizatori ovogodišnjeg turnira su bili Grad Zrenjanin, Sportski savez, Javna ustanova „Sportski objekti“, Kancelarija za mlade i Dopisništvo RTS-a.

     

    Igrajmo za 16

     

    Ekipa Fakulteta za menadžment nastavlja takmičenje u Beogradu, u okviru grupe „Gradovi“, gde će predstavljati Zrenjanin. Turnir na kojem učestvuju još Subotica, Požarevac, Bor, Kragujevac, Niš, Vrnjačka Banja i Šabac je na programu 31. marta i 1. aprila.

     

    Parovi su već poznati – ekipa iz Zrenjanina će u četvrtfinalu igrati protiv ekipe iz Vrnjačke Banje. Pobednik ide direktno dalje, a poraženi ima šansu za popravni kroz baraž.

     

    Igrajmo za 16

     

    Veliku pomoć turniru u Zrenjaninu i čuvanju sećanja na nastradale radnike RTS-a u NATO bombardovanju 1999. na svoj način su pružili lokalni, regionalni i nacionalni mediji, kojima se organizatori ovom prilikom posebno zahvaljuju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport