• Elita igrala golf u komšiluku!

    Među gostima i otac Ane Ivanović

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ŽABALJ – Šesti Diplomatski golf turnir u organizaciji Holandske ambasade i Golf centra kod Žabaljskog mosta izazvao je veliku pažnju predstavnika diplomatske i međunarodne poslovne zajednice.

    Flight Andreas Beikos, predsednik Evropske investicione banke, i ostali gosti
    Flight Andreas Beikos, predsednik Evropske investicione banke, i ostali gosti

    Organizatori su za učesnike obezbedili atraktivne nagrade, a ostali gosti su imali priliku da u okviru golf demo dana nauče osnove najmasovnijeg individualnog sporta na svetu. Mnogi su pokazali talenat na mini turniru, a najuspešniji je bio Nikola Cerović.

    U Stableford konkurenciji, prvo mesto osvojio je Dejan Dedier iz Beograda, kome je pripao SPA vikend u hotelu „Premijer“ u Vrdniku. Drugo mesto pripalo je golferu Jonathan Clifton-u iz Sjedinjenih Američkih Država, a treće Schmitz Karl Heinz-u, predstavniku nemačke ambasade.

    Najbolja u konkurenciji dama, Sung Li Park, bila je uspešnija od drugoplasirane Patrizie Schmitz.

    Pobednici turnira
    Pobednici turnira

    Ukupni pobednik turnira bio je Shin In Keun iz Koreje. On je pored priznanja i vrednih nagrada koje su namenili sponzori svim igračima, osvojio i dve karte za Amsterdam koje je obezbedila avio kompanija „Air Srbija“, kao i „Off road“ vikend koji je obezbedio „Grand motors“.

    Od takmičara Golf centra, prvo mesto u bruto kategoriji osvojio je Miroslav Ivanović, otac naše poznate teniserke Ane Ivanović.

    Porodica Dedijer je pokazala dobru igru na terenu u svim kategorijama – titulu najbolja juniorka dobila je Lina Dedijer, dok je najbolja u konkurenciji dama bila Sandra Dedijer.

    Dušan Ćulibrk je imao najbolji Stableford neto rezultat u muškoj konkurenciji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport