• Džudo u sve većoj ekspanziji, Bulaja i Eremić osvojili nove medalje

    Da je džudo sport u sve većoj ekspanziji u našem gradu i okolini, pokazuju i poslednji rezultati mladih džudoka.   U subotu, 7. decembra, na Prvenstvu Srbije za mlađe kadete, koje je održano u Beogradu, po jedan predstavnik oba kluba s područja grada Zrenjanina okitio se medaljom.   Jedan od najtrofejnijih mladih džudista našeg regiona, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Džudo u sve većoj ekspanziji, Bulaja i Eremić osvojili nove medalje

    Da je džudo sport u sve većoj ekspanziji u našem gradu i okolini, pokazuju i poslednji rezultati mladih džudoka.

     

    U subotu, 7. decembra, na Prvenstvu Srbije za mlađe kadete, koje je održano u Beogradu, po jedan predstavnik oba kluba s područja grada Zrenjanina okitio se medaljom.

     

    Jedan od najtrofejnijih mladih džudista našeg regiona, Milan Bulaja, član OJK Proleter iz Zrenjanina, došao je do srebrne medalje u kategoriji do 66kg.

     

    milan bulaja

     

    Na putu do odličja Milan Bulaja je ostvario tri pobede iponom. U finalu je poražen od predstavnika ODŽK Beograd, u meču koji je odlučen na poene.

     

    Pročitajte još: Supertalentovana generacija mladih rvača zrenjaninskog Proletera (Foto)

     

    – Ne mogu reći da nisam zadovoljan Milanovim nastupom. Veoma zrelo je odradio sve četiri borbe, te je zasluženo stigao do srebrnog odličja. – rekao je Nikola Savatović, trener OJK Proleter, za portal zrenjaninski.com.

     

    ivan eremić

     

    Još jedan sjajan rezultat ostvario je i Ivan Eremić iz Melenaca, član Džudo kluba Filoktet. On je, u kategoriji do 46kg, sa skorom od dve pobede i jednim porazom, stigao do trećeg mesta i bronzane medalje.

     

    – Ivan je pravi „fajter“. Veoma sam zadovoljan njegovim nastupom u beogradskim Šumicama, s obzirom na to da je bio jedini predstavnik kluba iz Melenaca. Verujem da će u budućnosti ostvarivati još bolje rezultate – rekao je za naš portal Bojan Cvejić, trener melenačkog kluba.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport