• DŽUDO KLUB PROLETER OSTVARIO VEOMA ZAPAŽENE REZULTATE

    PANČEVO – Džudo klub Dinamo u subotu, 24. marta, bio je domaćin tradicionalnog „11. Trofeja grada Pančeva“ u konkurenciji poletaraca i pionira.     U konkurenciji među nešto više od 300 takmičara nastupili su i članovi Omladinskog džudo kluba Proleter iz Zrenjanina, koji su ostvarili veoma zapažene rezultate.   Zlatne medalje osvojili su Lenka Stojanov, Miona […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DŽUDO KLUB PROLETER OSTVARIO VEOMA ZAPAŽENE REZULTATE

    PANČEVODžudo klub Dinamo u subotu, 24. marta, bio je domaćin tradicionalnog „11. Trofeja grada Pančeva“ u konkurenciji poletaraca i pionira.

     

    džudo klub proleter

     

    U konkurenciji među nešto više od 300 takmičara nastupili su i članovi Omladinskog džudo kluba Proleter iz Zrenjanina, koji su ostvarili veoma zapažene rezultate.

     

    Zlatne medalje osvojili su Lenka Stojanov, Miona Karan, Sofija Fekete, Milica Radaković, Nikola Medan, Vuk Tankosić i Dušan Momirski.

     

    Srebrnim odličjima okitili su se Dina Terzin i Nemanja Ristić, dok su bronzani su bili Dimitrije Nedeljković, Milovan Savić, Tomislav Stevanović, Jana Terzin, Dante Kondić i Ognjen Vukobrat.

     

    Treba takođe napomenuti da su Zrenjaninci osvojili i pehar za drugo mesto u sveukupnom plasmanu na ovom takmičenju.

     

    Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport