• DŽUDISTI SE IZ FUTOGA VRATILI SA SEDAM MEDALJA

    FUTOG – Na turniru u džudou za mlađe uzraste, koji je za vikend održan u Futogu, uz učešće 325 malih džudista iz 25 klubova, takmičari Omladinskog džudo kluba „Proleter MD“ ostvarili su odličan rezultat i u Zrenjanin su se vratili se sedam medalja. Zlato su u svojim kategorijama osvojili Nikola Medan, Ognjen Vukobrat i Marko […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DŽUDISTI SE IZ FUTOGA VRATILI SA SEDAM MEDALJA

    FUTOG – Na turniru u džudou za mlađe uzraste, koji je za vikend održan u Futogu, uz učešće 325 malih džudista iz 25 klubova, takmičari Omladinskog džudo kluba „Proleter MD“ ostvarili su odličan rezultat i u Zrenjanin su se vratili se sedam medalja.

    dzudisti-proleter

    Zlato su u svojim kategorijama osvojili Nikola Medan, Ognjen Vukobrat i Marko Milutin, srebrom su se okitili Lenka Stojanov, Milan Bulaja i Nemanja Rajković, dok je bronzanu medalju osvojila Dina Terzin.

    Narednog vikenda džudisti „Proletera MD“ učestvovaće na turniru u Kaću, a ovaj turnir ujedno je i poslednji u veoma uspešnoj sezoni za zrenjaninske džudiste.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport