Sport Vesti Zrenjanin

Džudisti Proletera veoma uspešni na turniru „Trofej Vršca“

trofej vršca

Proteklog vikenda u vršačkoj sportskoj hali „Milenijum“ održan je jedan od najjačih međunarodnih turnira u džudou – „Trofej Vršca 2019“.

 

Na turniru „Trofej Vršca“ je nastupilo ukupno 550 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kipra, Grčke, Makedonije, Rumunije, Bugarske, Slovačke, Moldavije…

 

Takmičari zrenjaninskog džudo kluba Proleter MD bili su veoma uspešni. Sedamnaestoro takmičara osvojilo je ukupno 13 medalja.

 

Prvog dana zlatne medalje osvojili su Lenka Stojanov i Ognjen Vukobrat. Lenka Stefanović, Jana Terzin, Marko Milutin i Dušan Momirski osvojili su bronzane medalje, dok su Dušan Mitrović i Nikola Praporski ostali bez plasmana.

 

Drugog dana takmičenja zlatnu medalju osvojio je Milan Bulaja. Srebrne su osvojili Marko Delić i Petar Nikolin, a  bronzane Anja Kuručev, Nikola Medan, Andrej Ankić i Relja Momirov. Vuk Tankosić osvojio je peto mesto, dok je Bojana Praporski ostala bez plasmana.

 

Na turniru u Jagodini Ognjen Vukobrat osvojio je zlatnu medalju i nastavio niz uspeha. Na istom turniru Dante Kondić osvojio je peto mesto.

 

trofej vršca

 

Podeli članak
sinovoz
FAM