• Džudisti Proletera veoma uspešni na turniru „Trofej Vršca“

    Proteklog vikenda u vršačkoj sportskoj hali „Milenijum“ održan je jedan od najjačih međunarodnih turnira u džudou – „Trofej Vršca 2019“.   Na turniru „Trofej Vršca“ je nastupilo ukupno 550 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kipra, Grčke, Makedonije, Rumunije, Bugarske, Slovačke, Moldavije…   Takmičari zrenjaninskog džudo kluba Proleter MD bili su veoma uspešni. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Džudisti Proletera veoma uspešni na turniru „Trofej Vršca“

    Proteklog vikenda u vršačkoj sportskoj hali „Milenijum“ održan je jedan od najjačih međunarodnih turnira u džudou – „Trofej Vršca 2019“.

     

    Na turniru „Trofej Vršca“ je nastupilo ukupno 550 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kipra, Grčke, Makedonije, Rumunije, Bugarske, Slovačke, Moldavije…

     

    Takmičari zrenjaninskog džudo kluba Proleter MD bili su veoma uspešni. Sedamnaestoro takmičara osvojilo je ukupno 13 medalja.

     

    Prvog dana zlatne medalje osvojili su Lenka Stojanov i Ognjen Vukobrat. Lenka Stefanović, Jana Terzin, Marko Milutin i Dušan Momirski osvojili su bronzane medalje, dok su Dušan Mitrović i Nikola Praporski ostali bez plasmana.

     

    Drugog dana takmičenja zlatnu medalju osvojio je Milan Bulaja. Srebrne su osvojili Marko Delić i Petar Nikolin, a  bronzane Anja Kuručev, Nikola Medan, Andrej Ankić i Relja Momirov. Vuk Tankosić osvojio je peto mesto, dok je Bojana Praporski ostala bez plasmana.

     

    Na turniru u Jagodini Ognjen Vukobrat osvojio je zlatnu medalju i nastavio niz uspeha. Na istom turniru Dante Kondić osvojio je peto mesto.

     

    trofej vršca

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport