• DŽUDISTI OSTVARILI ZAPAŽENE REZULTATE NA NEKOLIKO TAKMIČENJA

    ZRENJANIN – U prethodnom periodu džudisti „Proletera MD“ učestvovali su na nekoliko takmičenja na kojima su ostvarili veoma dobre i zapažene rezultate. Prethodnog vikenda održan je međunarodni turnir u Novom Sadu, gde je učestvovalo oko 600 takmičara iz Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije. Takmičari OJK „Proleter MD“ iz Zrenjanina su osvojili 6 medalja i pokazali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DŽUDISTI OSTVARILI ZAPAŽENE REZULTATE NA NEKOLIKO TAKMIČENJA

    ZRENJANIN – U prethodnom periodu džudisti „Proletera MD“ učestvovali su na nekoliko takmičenja na kojima su ostvarili veoma dobre i zapažene rezultate.

    Prethodnog vikenda održan je međunarodni turnir u Novom Sadu, gde je učestvovalo oko 600 takmičara iz Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije. Takmičari OJK „Proleter MD“ iz Zrenjanina su osvojili 6 medalja i pokazali već na prvom turniru da će sezona biti veoma uspešna. Medalje su osvojili Milan Bulaja (zlato), Nemanja Ristić (srebro), dok su bronzana odličja osvojili Marko Milutin, Anja Kuručev, Dante Kondić i Vuk Tankosić.

    Ovog vikenda su održana dva takmičenja od kojih jedno u Izraelu (Haifa), a drugo je bilo kvalifikacioni turnir za kadete (prvenstvo Vojvodine).

    U Izraelu je održan turnir gde je učestvovalo oko 800 takmičara iz Gruzije, Nemačke, Ukrajine, Rusije, Kanade, Uzbekistana, Izraela, Kine, Grčke, Estonije i Srbije. Predstavnici naše zemlje bili su takmičari OJK „Proleter MD“. Napravljen je odličan rezultat i osvojene su tri medalje. U kadetima zlatnu medalju je osvojio Vidak Vučinić, pobedivši u četiri meča. Srebrnu medalju je osvojio Nemanja Kojčić kod pionira, dok je bronzu osvojio Dušan Ludoški kod kadeta.

    U Kaću je održano prvenstvo Vojvodine za kadete koje je bilo i kvalifikaciono za državno prvenstvo. Plasman na državno je ostvario Mihajlo Vujović u kategoriji do 90kg. On je osvojio bronzanu medalju sa dve pobede i jednim porazom.

    Naredno takmičenje je ovog vikenda u Temerinu i to za sve uzrasne kategorije, od mlađih poletaraca do juniora.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport