Sport Vesti Zrenjanin

Džudisti održali redovno godišnje polaganje za učeničke pojaseve (Foto)

polaganje za učeničke pojaseve
Foto: Zoran Bogaroški

Omladinski džudo klub Proleter iz Zrenjanina, u prelepom ambijentu sportske sale OŠ „Petar Petrović Njegoš“, organizovao je u subotu, 28. decembra, redovno godišnje polaganje za učeničke pojaseve.

 

Polaganju su pristupili članovi OJK Proleter, kao i polaznici škole džudoa u organizaciji Svetske džudo federacije, Džudo saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete i Grada Zrenjanina. Svoje stečeno znanje kandidati su prikazivali pred komisijom, koju su činili istaknuti džudo radnici iz našeg grada Bogdan Šuica, Nenad Janjić i Miloš Padejski.

 

Pročitajte još: SPORTSKO LICE GODINE: Zrenjaninski uručio pehare Lenki i Ognjenu

 

 

– Deca su zajedno sa svojim trenerima odradila veliki posao za ovu godinu. Komisija je zadovoljna prikazanim znanjem. Nadamo se da će ovi mladi ljudi nastaviti da rade kao i do sada – rekao je Bogdan Šuica, predsednik OJK Proleter i predsednik komisije za polaganje

 

Iz škole džudoa IJF polagalo je četrdeset troje polaznika, kao i šezdeset dva člana zrenjaninskog Proletera. Svi kandidati uspešno su položili i stekli nova učenička zvanja. Rukovodstvo kluba iskoristilo je ovu priliku da poklonima u vidu novih takmičarskih kimona nagradi svoje najbolje članove iz prethodne godine, nosioce državnih medalja.

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM