• DŽUDISTI IMALI VEOMA USPEŠAN NASTUP NA DVA FRONTA

    BEOGRAD, MARIBOR – Veoma uspešan nastup na dva fronta zabeležile su mlađe kategorije džudista zrenjaninskog Proletera. Naime, dok je jedan deo ekipe nastupao na popularnom „Trofeju Beograda“, druga ekspedicija je ostvarila odlične rezultate na međunarodnom turniru u slovenaškom gradu Mariboru.   Kadeti koji su nastupali u glavnom gradu Srbije zabeležili su sledeće rezultate:   Milica Milekić – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DŽUDISTI IMALI VEOMA USPEŠAN NASTUP NA DVA FRONTA

    BEOGRADMARIBOR – Veoma uspešan nastup na dva fronta zabeležile su mlađe kategorije džudista zrenjaninskog Proletera. Naime, dok je jedan deo ekipe nastupao na popularnom „Trofeju Beograda“, druga ekspedicija je ostvarila odlične rezultate na međunarodnom turniru u slovenaškom gradu Mariboru.

     

    Kadeti koji su nastupali u glavnom gradu Srbije zabeležili su sledeće rezultate:

     

    Milica Milekić – 1. mesto u kategoriji do 63kg, Gordana Bošnjak – 3. mesto preko 70kg, i Petar Nikolin – 3. mesto do 90kg.

     

    Trofeju Beograda
    Milan Bulaja (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Na međunarodnom turniru u Mariboru mlađi uzrasti ODŽK „Proleter MD“ su takođe ostvarili lepe rezultate:

     

    Milan Bulaja – 1. mesto do 55kg, Dina Terzin – 1. mesto preko 63kg, i Nikola Medan – 3. mesto do 38kg. Zapažene rezultate su ostvarili i Vuk Tankosić, koji je zauzeo 5. mesto do 30kg, i Andrej Ankić, izborivši 7. mesto do 34kg.

     

    Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport