• DŽUDISTA MILUTIN MARKO POSTAO ŠAMPION SRBIJE

    POŽAREVAC – Na Državnom prvenstvu u džudou, u konkurenciji starijih pionira, koje je u subotu, 24. juna, održano u Požarevcu, članovi OJK Proleter MD iz Zrenjanina ostvarili su veliki uspeh.     Milutin Marko se u kategoriji do 55kg okitio zlatnom medaljom, i na taj način je postao državni šampion. Do ovog velikog uspeha Marko […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DŽUDISTA MILUTIN MARKO POSTAO ŠAMPION SRBIJE

    POŽAREVAC – Na Državnom prvenstvu u džudou, u konkurenciji starijih pionira, koje je u subotu, 24. juna, održano u Požarevcu, članovi OJK Proleter MD iz Zrenjanina ostvarili su veliki uspeh.

     

    milutin marko

     

    Milutin Marko se u kategoriji do 55kg okitio zlatnom medaljom, i na taj način je postao državni šampion. Do ovog velikog uspeha Marko je stigao dominantno pobedivši četiri protivnika. Jedini neizvestan meč imao je u polufinalu, gde je pobedu ostvario tek nakon zlatnog boda.

     

    Nemanja Kojčić je treći u Srbiji, pošto je osvojio bronzanu medalju u kategoriji do 66kg. Do ovog uspeha Nemanja je stigao nakon tri izuzetne pobede i, nažalost, jedinog poraza, ispostavilo se kasnije od državnog prvaka, na samo 20 sekundi pred kraj borbe.

     

    Tekst: Zoran Bogaroški

     

    Foto: OJK Proleter

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport