• DVOGODIŠNJICA RADA DŽUDO SEKCIJE U MELENCIMA

    MELENCI – Džudo sekcija u Melencima uspešno radi već dve godine, a 2. februara članovi ove sekcije na prigodan način obeležili su dvogodišnjicu rada.     Da se u ovoj sekciji dobro radi potvrđuje i prva medalja. Naime, članica džudo sekcije u Melencima Gordana Bošnjak, na nedavno održanom državnom prvenstvu u džudou za kadete, osvojila […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DVOGODIŠNJICA RADA DŽUDO SEKCIJE U MELENCIMA

    MELENCI – Džudo sekcija u Melencima uspešno radi već dve godine, a 2. februara članovi ove sekcije na prigodan način obeležili su dvogodišnjicu rada.

     

    Džudo sekcija

     

    Da se u ovoj sekciji dobro radi potvrđuje i prva medalja. Naime, članica džudo sekcije u Melencima Gordana Bošnjak, na nedavno održanom državnom prvenstvu u džudou za kadete, osvojila je bronzanu medalju. Gordana se borila u kategoriji +70 kilograma, a do medalje je došla posle tri izvojevane pobede i to nad mnogo iskusnijim protivnicama.

     

    Džudo sekcija

     

    – Džudo je u Melencima sve popularniji. Treninzi se održavaju u sali mesne zajednice ponedeljkom, sredom i petkom, od 19 i 20 časova. Za samo dve godine mališani su ostvarili zavidne rezultate, a ne izostaju ni brojne medalje sa raznih takmičenja – kaže za portal zrenjaninski.com trener džudo sekcije u Melencima Bojan Cvejić.

     

    Džudo sekcija

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport