• Duško Tošić se pohvalio fotografijom na kojoj nosi dres Proletera (Foto)

    Fudbaler Duško Tošić, koji trenutno igra u Kini, pohvalio se na društvenim mrežama fotografijom na kojoj je još kao dečak nosio dres zrenjaninskog Proletera.   Muž popularne pevačice Jelene Karleuše očigledno ne zaboravlja gde je napravio prve fudbalske korake, što je oduševilo njegove brojne fanove.   Zato je na instagram story, pored aktuelnih fotografija, postavio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Duško Tošić se pohvalio fotografijom na kojoj nosi dres Proletera (Foto)

    Fudbaler Duško Tošić, koji trenutno igra u Kini, pohvalio se na društvenim mrežama fotografijom na kojoj je još kao dečak nosio dres zrenjaninskog Proletera.

     

    Muž popularne pevačice Jelene Karleuše očigledno ne zaboravlja gde je napravio prve fudbalske korake, što je oduševilo njegove brojne fanove.

     

    Zato je na instagram story, pored aktuelnih fotografija, postavio i jednu koja datira pre mnogo godina.

     

    Tošić će uskoro proslaviti 34. rođendan. Rođen je 19. januara 1985. godine u Zrenjaninu.

     

    Nakon što je prošao sve mlađe kategorije Proletera iz Zrenjanina, 2002. godine prelazi u OFK Beograd. U OFK Beogradu ostaje do januara 2006. kada prelazi u francuski Sošo. Klupsku karijeru je gradio u Francuskoj, Nemačkoj, Engleskoj, Crvenoj zvezdi, Španiji, Turskoj i sada u Kini. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 26 utakmica i dao jedan gol.

     

    Duško Tošić - Proleter
    Foto: Instagram

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport