• Dupla kruna za karatistu Đorđa Salapuru

    Takmičari Karate kluba Zrenjanin ostvarili su odlične rezultate, osvojivši pet medalja u Beočinu, na Kupu Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore u karateu.   Najbolji u svojoj kategoriji do -75 kg u seniorima bio je Đorđe Salapura koji je ove godine u ovoj kategoriji osvojio “duplu krunu”, i prvenstvo i kup. Takođe, najbolja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dupla kruna za karatistu Đorđa Salapuru

    Takmičari Karate kluba Zrenjanin ostvarili su odlične rezultate, osvojivši pet medalja u Beočinu, na Kupu Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore u karateu.

     

    Najbolji u svojoj kategoriji do -75 kg u seniorima bio je Đorđe Salapura koji je ove godine u ovoj kategoriji osvojio “duplu krunu”, i prvenstvo i kup. Takođe, najbolja u svojoj kategoriji kadetkinja -47 kg je bila Marina Oro u svom debitantskom nastupu za kadete na nacionalnom takmičenju.

     

    Dve medalje je osvojila Anja Milovanović, koja je bila srebrna u kategoriji mlađih seniorki -55 kg i bronzana u kategoriji seniorki -55 kg.  Bronzanu medalju je osvojio i Marko Rakić u juniorskoj konkurenciji -68kg. Matija Milosavljević i Jelena Radosavljević su izgubili u kvalifikacijama.

     

     

    Beočin je bio domaćin i međunarodnog turnira DUNAV KUP za pionire i nade koji je održan jedanaesti put i na kojem je učestvovalo oko 600 takmičara iz sedam zemalja.
    Najmlađi takmičari Karate kluba Zrenjanin osvojili su ukupno četiri medalje.

    Zlatnu medalju je osvojio Rastko Marković u kategoriji pionira 2009 -30kg, dok je u istoj kategoriji Jovan Milosavljević osvojio srebrnu medalju.

    Srebrnu medalju je osvojio i Bojan Stojković u kategoriji nada 2007 -37kg, a bronzanu u kategoriji kate 2007 D klasa Aleksandra Pamer.

    Mihajlo Bogdanović i Anja Milenović su izgubili u borbama za medalje, dok su Veljko Kerčov i Mina Nikolin izgubili u kvalifikacijama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport