• Dupla kruna za Banatski cvet u Vrnjačkoj Banji (Foto)

    U Vrnjačkoj Banji je proteklog vikenda održan 15. Otvoreni fudokan kup Srbije, a među učesnicima su bili i takmičari Karate kluba Banatski cvet: Srđan Marić, Goran Samolovac, Bojana Stanisavljev, Đorđe Stanojević, Igor Popov i Nikola Vukelić.   Srđan Marić je u kategoriji omladinaca, u disciplini fudokan sport borbe 84 kg i kumite, osvojio bronzane medalje. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dupla kruna za Banatski cvet u Vrnjačkoj Banji (Foto)

    U Vrnjačkoj Banji je proteklog vikenda održan 15. Otvoreni fudokan kup Srbije, a među učesnicima su bili i takmičari Karate kluba Banatski cvet: Srđan Marić, Goran Samolovac, Bojana Stanisavljev, Đorđe Stanojević, Igor Popov i Nikola Vukelić.

     

    Srđan Marić je u kategoriji omladinaca, u disciplini fudokan sport borbe 84 kg i kumite, osvojio bronzane medalje. Goran Samolovac je osvojio tri zlatne i dve bronzane medalje, Bojana Stanisavljev jednu zlatnu, Đorđe Stanojević srebrnu i bronzanu medalju, a Nikola Vukelić jedno srebrno i dva bronzana odličja.

     

    Muški seniorski tim, u sastavu Srđan Marić, Igor Popov, Nikola Vukelić i Goran Samolovac, osvojio je zlatnu medalju. U finalnom meču, Zrenjaninci su savladali seniore iz Karate kluba Crvena zvezda iz Beograda.

     

    KK Banatski cvet je zauzeo 6. mesto u generalnom plasmanu, dok je Goran Samolovac zauzeo prvo mesto u generalnom plasmanu po broju osvojenih medalja.

     

    Takođe, Nikoli Vukeliću je ovom prilikom uručen sertifikat za sudiju Fudokan saveza Srbije B nivoa.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport