• Duel obeležilo konstantno vođstvo košarkaša Proleter Naftagasa

    KK Proleter Naftagas – KK Akademik (Srbobran) 82:76   Košarkaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su četrnaestu ovosezonsku pobedu, ovog puta nad Akademikom iz Srbobrana, u 25. kolu Druge muške lige, i na najbolji način se oprostili od domaće publike za sezonu 2017/18.   Duel je obeležilo konstantno vođstvo Zrenjaninaca tokom čitavog toka utakmice, uz neizbežne oscilacije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Duel obeležilo konstantno vođstvo košarkaša Proleter Naftagasa

    KK Proleter NaftagasKK Akademik (Srbobran) 82:76

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su četrnaestu ovosezonsku pobedu, ovog puta nad Akademikom iz Srbobrana, u 25. kolu Druge muške lige, i na najbolji način se oprostili od domaće publike za sezonu 2017/18.

     

    Duel je obeležilo konstantno vođstvo Zrenjaninaca tokom čitavog toka utakmice, uz neizbežne oscilacije u igri izabranika Zorana Bajina koje su se provlačile kroz čitavu sezonu. Međutim, pobeda nije dolazila u pitanje ni u jednom trenutku ovog susreta.

     

    Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Nikola Šućov, sa ubačenih 18 poena.

     

    Zavesa na ovu sezonu spušta se u subotu, kada u okviru 26. kola ekipa Proleter Naftagasa gostuje u Smederevskoj Palanci trećeplasiranoj ekipi Mladosti.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport