• Druga uzastopna pobeda fudbalera Radničkog na gostovanju

    OFK Odžaci – FK Radnički (Zrenjanin) 1:2   U okviru 21. kola prvenstva Srbije u srpskoj ligi – grupa Vojvodina, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog gostovali su u Odžacima istoimenoj ekipi, i ostvarili su drugu uzastopnu, a jedanaestu ovosezonsku pobedu rezultatom 2:1.   Nakon ovog vikenda, Zrenjaninci zauzimaju sedmo mesto na tabeli, sa osvojena 33 boda, odnosno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Druga uzastopna pobeda fudbalera Radničkog na gostovanju

    OFK OdžaciFK Radnički (Zrenjanin) 1:2

     

    U okviru 21. kola prvenstva Srbije u srpskoj ligi – grupa Vojvodina, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog gostovali su u Odžacima istoimenoj ekipi, i ostvarili su drugu uzastopnu, a jedanaestu ovosezonsku pobedu rezultatom 2:1.

     

    Nakon ovog vikenda, Zrenjaninci zauzimaju sedmo mesto na tabeli, sa osvojena 33 boda, odnosno samo dva boda manje od četvrtoplasirane ekipe Borca iz Sakula.

     

    Radnički
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U narednom kolu, u subotu, 21. aprila, na stadionu kraj Skrobare zrenjaninski crveno-crni dočekuju lidera na tabeli, ekipu Bečej 1918. Utakmica je zakazana za 16 časova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport