• Druga ovosezonska pobeda pred domaćim navijačima (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Beovuk 72 70:67 (15:11, 15:15, 20:18, 20:23)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su drugu ovosezonsku pobedu pred svojim navijačima. Ovog puta, pred izabranicima Stefana Atanackovića poklekla je ekipa Beovuk 72.   Prve tri četvrtine protekle su u ujednačenoj igri oba rivala, uz veliki broj grešaka i slabom realizacijom šuta na obe […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Druga ovosezonska pobeda pred domaćim navijačima (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Beovuk 72 70:67 (15:11, 15:15, 20:18, 20:23)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su drugu ovosezonsku pobedu pred svojim navijačima. Ovog puta, pred izabranicima Stefana Atanackovića poklekla je ekipa Beovuk 72.

     

    Prve tri četvrtine protekle su u ujednačenoj igri oba rivala, uz veliki broj grešaka i slabom realizacijom šuta na obe strane.

     

    A onda je usledila poslednja, „infarkt četvrtina“, koja nije bila preporučljiva za gledanje osobama sa slabijim srcem.

     

    Pročitajte još: Agresivnost u napadu i veoma dobra odbrana doveli do pobede (Foto)

     

    Naime, zrenjaninski crveno – beli mnogo bolje su otvorili četvrtu deonicu meča, te su serijom 12:0 u prva tri i po minuta napravili, činilo se to svima u novoj zrenjaninskoj hali, nedostižnu prednost. Semafor je na šest minuta do kraja pokazivao rezultat 62:44. Naredna tri minuta viđena je ujednačena igra, koja je nagoveštavala da će Zrenjaninci mirno privesti utakmicu kraju.

     

     

    A onda je usledio šok! U poslednja tri minuta susreta gosti uspevaju da osujete sve napade „naftaša“, te se serijom 12:0 približe na samo tri poena zaostatka. Na 16 sekundi pred kraj meča, Munižaba loše izvodi loptu iz auta i omogućava gostima poslednji napad za izjednačenje. Krilo gostiju Stokić dva puta u poslednjih 10 sekundi meča dolazi u priliku da šutem van linije 6,75cm donese Beovuku izjednačenje. Ali, njegovi neprecizni pokušaji presuđuju da bodovi iz ovog meča ostanu u gradu na obali Begeja.

     

    U narednom kolu, koje je na programu 26. oktobra, u velikom banatskom derbiju, KK Proleter Naftagas gostuje novajliji u drugoligaškom karavanu, ekipi Svetog Đorđa iz Žitišta.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport