• DOMINANTNA IGRA RUKOMETAŠA PROLETERA (FOTO)

    RK Proleter – RK Kolubara 34:23 (poluvreme 18:12) Dominantna igra domaće ekipe i ubedljiva pobeda obeležili su susret između RK Proleter i RK Kolubara iz Lazarevca, koja se, u petak uveče, pred oko 200 gledalaca, odigrala u Kristalnoj dvorani. Egal utakmica igrala se samo u početnih 5 minuta prvog poluvremena, nakon čega zrenjaninski crveno – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DOMINANTNA IGRA RUKOMETAŠA PROLETERA (FOTO)

    RK Proleter – RK Kolubara 34:23 (poluvreme 18:12)

    Foto: Zoran Bogaroški

    Dominantna igra domaće ekipe i ubedljiva pobeda obeležili su susret između RK Proleter i RK Kolubara iz Lazarevca, koja se, u petak uveče, pred oko 200 gledalaca, odigrala u Kristalnoj dvorani.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Egal utakmica igrala se samo u početnih 5 minuta prvog poluvremena, nakon čega zrenjaninski crveno – beli preuzimaju potpunu kontrolu u svoje ruke. Prednost je rasla iz minuta u minut, i već u 25. minutu ona je iznosila sedam golova prednosti u korist izabranika Momira Rnića.

    Foto: Zoran Bogaroški

    I u drugom poluvremenu Zrenjaninci igraju veoma silovito, a najveća prednost, od 12 golova razlike, ostvarena je u 57. minutu utakmice.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Najefikasniji u ekipi Proletera, na ovoj utakmici, bili su Stefan Vukoje i Stanko Dimitrić sa po 5 golova u mreži Lazarevčana. Trebalo bi napomenuti da se na ovoj utakmici 12 igrača domaće ekipe upisalo u listu strelaca. Na kraju, konačnih 34:23.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Nakon utakmice, za portal zrenjaninski.com, svoje viđenje utakmice izneo je trener Proletera Momir Rnić.

    – Mislim da smo zaista igrali dobro. Svi momci su dobili šansu. Diktirali smo sve vreme rezultat i na kraju smo pobedili sa 11 razlike. Zaista sam zadovoljan jer se radi o jednoj iskusnoj ekipi Kolubare. Sada se spremamo za derbi, sledeće nedelje na Mokroj Gori, i to ako dobijemo, imamo šanse za plasman u Super A ligu. Biće teško, ali se spremamo od utakmice do utakmice – naglasio je Rnić.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport