• DOMINACIJA PLIVAČA PROLETERA, OSVOJILI 48 MEDALJA!

    VRBAS – Na takmičenju pod nazivom „Bjelica kup“, koje je održano u Vrbasu, Plivački klub Proleter je nastupio sa 71 takmičarem. Na takmičenju je učestvovalo preko 350 takmičara iz Srbije i Hrvatske.     Proleter je osvojio ekipno prvo mesto i čak 48 medalja. Marko Vujin, Ognjen Kovačević i Mateja Janković su proglašeni za najbolje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DOMINACIJA PLIVAČA PROLETERA, OSVOJILI 48 MEDALJA!

    VRBAS – Na takmičenju pod nazivom „Bjelica kup“, koje je održano u Vrbasu, Plivački klub Proleter je nastupio sa 71 takmičarem. Na takmičenju je učestvovalo preko 350 takmičara iz Srbije i Hrvatske.

     

    plivači proleter

     

    Proleter je osvojio ekipno prvo mesto i čak 48 medalja. Marko Vujin, Ognjen Kovačević i Mateja Janković su proglašeni za najbolje plivače po kategorijama. Treneri ekipe su bili Jocić, Radišić, Pejinović i Gogić.

     

    Zlatne medalje osvojili su Marko Vujin (tri), Justin Cvetkov (dve), Ognjen Kovačević, Mateja Janković, Bogdan Kovačević, Dino Doroslovački, Balaž Kadar, Anđela Stevanov, Anđela Kandić, Nevena Petraš i Kristina Pager.

     

    Srebrne medalje osvojili su Bogdan Kovačević, Dino Doroslovački, Ognjen Kovačević, Milan Milošev, Leonard Poša, Srđan Štrbac, Marko Krecov, Mateja Janković, Atila Sera, Justin Cvetkov, Kristina Pager, Lena Stoiljkovski, Enja Katnić (dve), Anđela Stevanov, Iskra Đujić, Nađa Travar, Ana Gancov i Laura Horvat.

     

    Bronzane medalje su osvojili Mateja Janković, Leonard Poša, Bogdan Kovačević, Novak Tica, Luka Miladić, Iskra Đujić (dve), Lena Stoiljkovski, Lara Lilić, Jovana Meljanac, Sara Vojnov (dve), Kristina Pager, Nevena Jovčić i Anđela Stevanov.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport